Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Greg Plitt! Csak Én gondolom...

Greg Plitt! Csak Én gondolom őt példaképnek?

Figyelt kérdés

A Shop.builder azt írta, az év hülyéje, és sokakat látom szidni. Miért? Én az Ő hatására is kezdtem el edzeni, az Ő videóit is néztem, sokszor motivált. Nekem példakép. 1 hete halt meg, mert elütötte egy vonat. Nyugodjon békében! Ti példaképnek tartjátok? Szerintem egy jó ember volt... Milliókat motivált a videóival, állatokat mentett meg, befogadó volt.

Pl: https://www.youtube.com/watch?v=NXh47cByvR0

2015. jan. 24. 18:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

*cikkével

(rühellem, hogy a billentyűzetem okosabb mint én..)

2015. jan. 24. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem hiszek neked :)
2015. jan. 24. 21:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Hát, nem kell. Közöm nincs a Train with(out) Brainhez. Ignorélom a viselkedését, hogy mindenbe beleköt, és világbajnokokat oktat ki, magyar versenyzőket. Blájen blogján egyáltalán nem olvasom. A kérdést azért tettem fel, mert láttam, a Shop.Builder degradáltam Greget. De, igazatok van, tényleg beférkőzött a Train with Brain mostanában ide, egyre több kérdés van. De a kérdésembe egy szóval nem említettem.
2015. jan. 24. 22:10
 14/16 - palilaci - ***** válasza:
A nős cikke szerintem a legjobb. Az elején is leírta, hogy pár csajnak szarul fog esni de akinek van önkritikája az csak nevet rajta egyet ha magára ismer. Nem írt semmi megalázót rólatok. Csak amit tapasztalt (nem csak ő) azt írta le. Ellenben az, hogy kötekszik és más sikerein akar élősködni eléggé patkány jellemre vall.
2015. jan. 24. 22:35
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja, ne érts félre, én nem vettem magamra! Csak nem tudom hova tenni a csávót, nem azt mondom, hogy nincs alapja annak amit írt , de az kiderült, hogy gőze nincs a nőkről, mégis úgy osztja az észt, mint a messiás. Azért, mert olyan nyomi,hogy nem talál magának senkit , még nem a világ a hibás,de mindegy is.

Elég agresszív marketingstratégiát folytat, ha finoman akarok fogalmazni, én nem tudok azonosulni vele...

2015. jan. 24. 22:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocsánat kérdező, akkor visszaszívtam.

Tényleg nem volt szép az a bejegyzés, olyan Bunnys volt...

Pár napja volt egy csávó, aki pont felhozta ezt a bejegyzést, vele is pont erről vitáztunk, plusz a kiemelt kérdéseknél is van egy róla.

Egyébként én sajnálom szegény Plittet, ezt senki nem érdemli, valószínűleg nem tudjuk meg pontosan mi történt soha. Az meg főleg gusztustalan, hogy ezek az oldalak ezt hogy kezelték és mire használták.Egyik se volt különb....

2015. jan. 24. 23:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!