Greg Plitt! Csak Én gondolom őt példaképnek?
A Shop.builder azt írta, az év hülyéje, és sokakat látom szidni. Miért? Én az Ő hatására is kezdtem el edzeni, az Ő videóit is néztem, sokszor motivált. Nekem példakép. 1 hete halt meg, mert elütötte egy vonat. Nyugodjon békében! Ti példaképnek tartjátok? Szerintem egy jó ember volt... Milliókat motivált a videóival, állatokat mentett meg, befogadó volt.
Pl: https://www.youtube.com/watch?v=NXh47cByvR0
*cikkével
(rühellem, hogy a billentyűzetem okosabb mint én..)
Ja, ne érts félre, én nem vettem magamra! Csak nem tudom hova tenni a csávót, nem azt mondom, hogy nincs alapja annak amit írt , de az kiderült, hogy gőze nincs a nőkről, mégis úgy osztja az észt, mint a messiás. Azért, mert olyan nyomi,hogy nem talál magának senkit , még nem a világ a hibás,de mindegy is.
Elég agresszív marketingstratégiát folytat, ha finoman akarok fogalmazni, én nem tudok azonosulni vele...
Bocsánat kérdező, akkor visszaszívtam.
Tényleg nem volt szép az a bejegyzés, olyan Bunnys volt...
Pár napja volt egy csávó, aki pont felhozta ezt a bejegyzést, vele is pont erről vitáztunk, plusz a kiemelt kérdéseknél is van egy róla.
Egyébként én sajnálom szegény Plittet, ezt senki nem érdemli, valószínűleg nem tudjuk meg pontosan mi történt soha. Az meg főleg gusztustalan, hogy ezek az oldalak ezt hogy kezelték és mire használták.Egyik se volt különb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!