Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Greg Plitt! Csak Én gondolom...

Greg Plitt! Csak Én gondolom őt példaképnek?

Figyelt kérdés

A Shop.builder azt írta, az év hülyéje, és sokakat látom szidni. Miért? Én az Ő hatására is kezdtem el edzeni, az Ő videóit is néztem, sokszor motivált. Nekem példakép. 1 hete halt meg, mert elütötte egy vonat. Nyugodjon békében! Ti példaképnek tartjátok? Szerintem egy jó ember volt... Milliókat motivált a videóival, állatokat mentett meg, befogadó volt.

Pl: https://www.youtube.com/watch?v=NXh47cByvR0

2015. jan. 24. 18:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is oltári primitiv stílusban íródott rola a builderes cikk.

Sokan max a csoffadt atlagemberek közül szidjak.

2015. jan. 24. 18:47
 2/16 - palilaci - ***** válasza:
82%
Nekem nem példaképem, de amit elért és tett az sokakat motivált. A builderben meg óriásit csalódtam.
2015. jan. 24. 19:00
 3/16 A kérdező kommentje:
Őszintén, Én is... Eddig a BB volt az egyik irányvonalam.. Az Ők munkája, ideológiája, mentalitása volt számomra a lényeg. Az igazi "gyúrós életérzés"... De, most hatalmasat csalódtam bennük... Most kezdtem el kételkedni, hogy akik nem képesek olvasni egy kicsit, utánajárni, és még ha ignorálják is a fitness vonalat, elismerni amit elért. Kételkedek, őket továbbá is ilyen volumennel kéne komolyan vennem.
2015. jan. 24. 19:09
 4/16 - palilaci - ***** válasza:
Így van! Ezer másik gyúrós oldal van még a builderen kívűl, de attól még fogom őket is olvasni mert onnan tanultam az alapokat és ha nincs az az oldal el sem kezdtem volna edzeni
2015. jan. 24. 19:16
 5/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, tényleg motiváló amiket mondott.

De ez a raj edzés magára aggatta az autókereket és húzódzkodott ,sínen fekvőtámaszozás stb. ez nagyon gáz volt.

A haláláról meg annyit, hogy sajnálom ami vele történt. Elolvastam az amerikai újságcikkeket is, és azt írta hogy beugrottak a stábbal a lezárt területre forgatni. Valószínű hogy megint nagyon nagyon menőn a sínen kellett fekvőzni, csak magának köszönheti ami történt.

2015. jan. 24. 19:45
 6/16 A kérdező kommentje:
Jó, mondjuk azt a videót Én sem értettem, mi célja volt. Azt tudom, most egy protein reklámot akartak csinálni, és menő lett volna, ha mögötte megy el a vonat. benézték a pályát.
2015. jan. 24. 19:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Miért van az, hogy valahogy mindig beszivárognak erre az oldalra, a burkolt és kevésbé burkolt brain reklámok? Ez csak nekem tűnt fel? Ráadásul pont olyan, mintha mindig ugyanaz az ember kérdezne vele kapcsolatban.....
2015. jan. 24. 21:17
 8/16 - palilaci - ***** válasza:
100%
Nekem is feltunt. De szerintem ez a reszedrol mar paranoia h mindenbe braint akarod belemagyarazni.
2015. jan. 24. 21:25
 9/16 A kérdező kommentje:
Megnyugtatlak, semmi köze Blájenhez. Nem követem a blogját. Nincs köze ehhez :)
2015. jan. 24. 21:46
 10/16 anonim ***** válasza:

Tutira ugyanaz az ember csinálja. Abból ahogy ír, simán le lehet venni.

Paranoia is van benne az is tény :)Nálam rendesen elkapálta magát a csávó a nők és a helyük címkével... Azóta ugrok ha meglátom a nevét... Bocs :-)

2015. jan. 24. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!