Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A Biotech Ultra Loss férfiak...

A Biotech Ultra Loss férfiak számára is jó?

Figyelt kérdés
Egyik boltban láttam ilyen terméket, nagyon jó áron volt, így vettem. 88 kiló vagyok, 82-ig akarok fogyni. Diétázom, illetve naponta cardiozok. Ezt szeretném az esti mozgás után fogyasztani. Jó lehet?

2015. jan. 23. 10:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igen, olvastam. Akkor azt mondod, hogy amik ott vannak, azok sokkal jobbak... Vicc, mert a Biotech Nitro Whey Gold is viszonylag jó áron volt, és em azt vettem, de mondom, nem is tudtam elolvasni...

És nézelődök most. Az ISO Whey Zero milyen? Nem jobb, hogy nincs benne szénhidrát? Csak érdeklődöm, mert mint látjátok, nem vagyok egy testépítő guru...

2015. jan. 24. 12:23
 12/13 - palilaci - ***** válasza:
Az iso whey zero nagyon baba proti ha van penzed akkor inkabb ezt vedd mikor akcios. Ne pedig a nitro pure whey goldot
2015. jan. 24. 15:39
 13/13 A kérdező kommentje:
Ezt szándékozom! Köszönöm a segítséget!
2015. jan. 24. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!