Ha olyan sprotot végeznék, mint a férfiak, nagyobb lenne a mellem?
Figyelt kérdés
Látok kigyurt férfiakat,akiknek szép nagy izmos cicijük van. Jó tudom,más formája van,de az izomtól sztem nagyobb.igy azon gondolkodtam ha én is olyan gyakorlatokat csinálok,nekem is lehetne izmosabb,de nagyobb cicim,vagy nem? :)2014. szept. 21. 06:47
1/6 anonim válasza:
Vagy nem. Anatómiai szempontból a mell zsírszövet ( s mint ilyen, edzéssel nem formálható) - az alatta elhelyezkedő mellizmot "növelheted", de nem lesz szembetűnő változás. Persze ettől még jó, ha edzel. :)
2/6 anonim válasza:
Nőként még kisebb lesz neked , ha elkezdesz rá edzeni.
3/6 anonim válasza:
Ha kalória mínuszban vagy, akkor lehet fogyás, így mellből is mehet le. De ha kalória pluszos az étrend, akkor picit nő a mellizom az edzés hatására, de maga a mellméret nem fog nagyot változni.
4/6 anonim válasza:
Olyan cukik vagytok ezzel az "edzek a mellemre, feszesebb/nagyobb/formásabb lesz?" kérdésekkel, de keressetek már rá a gugliban az "emlő szövettana" kifejezésre, és nézzétek már meg, miből áll: mirigyhám, kötőszövet, zsír. Melyiket tudod edzeni...? Ellenben a zsír adja a méretét (a mirigy és a ksz. elenyésző), tehát alacsonyabb testzsír mellett gyakorlatilag eltűnik.
Persze a dekoltázsod szebb lesz, mert a vaskosabb mellizom eltünteti a sovány nők undorító átütő szegycsontját és bordáit alacsony testzsír mellett, de csodát ne várj tőle.
5/6 anonim válasza:
Nem, mivel a női mell zsírból áll elsősorban. A női mell meg a mellizom két egymástól nagyon különböző dolog.
6/6 anonim válasza:
Ha tömegelsz, akkor a zsírszövet is nőhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!