Ha nincs izomlázam, nem jól csináltam?
Sziasztok!
Tegnap csináltam meg nőként az első súlyzós edzést, 30 perces nőknek való kezdő edzésterv. Elvileg az a jó súly, amivel tudok csinálni 10 ismétlést, de 15-öt nem, vagy csak nagyon nehezen. Nálam ez a 4 kg volt, nagyobb súlyként pedig néhány gyakorlathoz a 6 kg-t használtam, egyoldalas gyakorlatokhoz pedig a 7 kg-t, a csaj is ezt nyomta a videón.
Éreztem, hogy kezdésnek bőven jó, égett is, fájt, izzadtam, de mára nem lett izomlázam. Emeljem a súlyt? Tükörben néztem, hogy mindent jól csinálok-e.
Eddig mondjuk eveztem, tehát mozgatva voltak az izmaim. Ha hatásosnak éreztem, akkor maradjak még ennél, vagy így nem ért semmit?
Köszönöm, ha válaszoltok!
Utána pihi nap volt, csak átmozgattam még akkor, hogy szintre kerüljek kihagyás után. És a vicc az egészben, hogy igyekeztem alkart kikapcsolni pl bicepsznél is.
Na mind1, reméltem hogy valami jót esetleg tudsz, azért köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!