Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha nincs izomlázam, nem jól...

Ha nincs izomlázam, nem jól csináltam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tegnap csináltam meg nőként az első súlyzós edzést, 30 perces nőknek való kezdő edzésterv. Elvileg az a jó súly, amivel tudok csinálni 10 ismétlést, de 15-öt nem, vagy csak nagyon nehezen. Nálam ez a 4 kg volt, nagyobb súlyként pedig néhány gyakorlathoz a 6 kg-t használtam, egyoldalas gyakorlatokhoz pedig a 7 kg-t, a csaj is ezt nyomta a videón.

Éreztem, hogy kezdésnek bőven jó, égett is, fájt, izzadtam, de mára nem lett izomlázam. Emeljem a súlyt? Tükörben néztem, hogy mindent jól csinálok-e.

Eddig mondjuk eveztem, tehát mozgatva voltak az izmaim. Ha hatásosnak éreztem, akkor maradjak még ennél, vagy így nem ért semmit?

Köszönöm, ha válaszoltok!

2015. jan. 22. 11:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
igazabol nem tudom mire utalhat... az alkarodnak lehet izomlaza az azt koveto edzesnaptol is...mondjuk ugy ha pl hetfon volt a mell+vall+bicepsz es kedden mondjuk hat+valami, es ez a 2 nap osszesen raterhelt az alkarodra igy jott ki 3. napra gondolom...konkretan nem tudom...lehet h tobb tenyezo is osszejtszott ebben
2015. jan. 22. 16:29
 12/12 anonim ***** válasza:

Utána pihi nap volt, csak átmozgattam még akkor, hogy szintre kerüljek kihagyás után. És a vicc az egészben, hogy igyekeztem alkart kikapcsolni pl bicepsznél is.

Na mind1, reméltem hogy valami jót esetleg tudsz, azért köszi.

2015. jan. 22. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!