Üdv,20 éves vagyok, az adataim 190 cm kereken,114 kg, és 20/F A többi lent. (? )
A magasságom miatt szinte jóformán nem látszódik, hogy úgymond kövér vagyok, de mégcsak külső szemmel sem, a többieket ahogy kérdeztem! Pedig a 114 kg-t hallván mindenki azt hinné! Fölösleg persze van! Viszont az elmúlt nagyjából lazán fél évbe ha 10 embertől nem hallottam, azt, hogy: "most kéne elkezdened edzeni, hatalmas lehetnél..." akkor 1 embertől sem! Tényleg most kéne, és tényleg ha elhatározom, akkor "vadállat" lehetnék?
- Miért mondják ezt ??
- Az edzések alkalmával peregne a víz, fogynék, és közbe jönne fel az izom ??
Erre a kettőre fontosnak találom válaszotokat, előre is! : ) De ha van kiegészítő válasz, természetesen meghallgatom!
A leírtakkal tényleg nem túlzok!
Nagydarab vagy alapból...gondolom ez alapján mondják.
De egy hozzáértő nem így gondolná,mivel gyurás szempontjából nem jo,ha magas vagy ès az sem,ha tudsz zsírosodni.
De ne érts félre,lehet adonisz így is:)
Nem tudsz izmosodni és fogyni egyszerre...ez nem meg Naturálban!
Olvasgass sokat.
Nagyon sokat kell még tanulnod.
A shop builderen minden le van írva.
Írd be amit googlebe,amit nem tudsz és írd melle shop builder..mindennel kalcsolatban van cikk az oldalukon.
Google keresés:
sárga kapszula
alapismeretek
mind2 esetben első találat. A sárga kapszula ingyen letölthető. Olvasd el ezt a két forrást, minden infó benne van amire szükséged van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!