Milyen szteroidot ajánlatok?
Figyelt kérdés
Elakarok kezdeni nőni,1 éve kondizok, eszek folyamat,edzővel osszeiratott étrend, de mégsem akarok nőni,65 kg on megalltam és valami szteroidot akarok nyomatni,de nem ismerem őket,olyan kellene ami hamar és látványosan hat! Akár vénásan is jó! Kondizni mostanában nem fogok tudni járni de kemény fizikai munkát vegzek plusz itthon edzek esténként picit!! Várom a tanácsokat és ötleteket hogy milyen fajta szteroidot vegyek! Lehetőleg online lehessen rendelni2015. jan. 20. 22:00
11/12 anonim válasza:
Gratulálok, tényleg, szerintem könnyebb lenne minden edzés előtt enni egy kis fehérjét, amitől egy idő után már látszani fog a változás, és ráadásul legális és nem csicskulsz be tőle. De nyugodtan a szteroiddal majd csak megtudod mi lessz.
12/12 flevi válasza:
Előbb olvasd el ezt a cikket, mielott elkezded! ;-) Elég hasznos sztem a témában.
Üdv.: Levi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!