Milyen szteroidot ajánlatok?
Figyelt kérdés
Elakarok kezdeni nőni,1 éve kondizok, eszek folyamat,edzővel osszeiratott étrend, de mégsem akarok nőni,65 kg on megalltam és valami szteroidot akarok nyomatni,de nem ismerem őket,olyan kellene ami hamar és látványosan hat! Akár vénásan is jó! Kondizni mostanában nem fogok tudni járni de kemény fizikai munkát vegzek plusz itthon edzek esténként picit!! Várom a tanácsokat és ötleteket hogy milyen fajta szteroidot vegyek! Lehetőleg online lehessen rendelni2015. jan. 20. 22:00
1/12 anonim válasza:
A szelekció a mesterséges környezetben is folytatódik. Neked pont jó lesz vénásan!
Egyébként már tanácsadásért is börtön jár.
3/12 anonim válasza:
Én az összeset javaslom. Végtelen mennyiségben.
5/12 anonim válasza:
Neked akkor egyértelműen ez kell:
Nem tudom lehet e online rendelni, de ha nem is akkor is keresd fel, napon belül változást fog okozni.
Edzened meg amúgy se kell kox mellett ez köztudott, attól alapból izmosodsz, kaja nélkül is.
7/12 anonim válasza:
"Edzened meg amúgy se kell kox mellett ez köztudott, attól alapból izmosodsz, kaja nélkül is."
Most a kérdező hülyeségét mellőzve, múltkor pont olvastam egy tanulmányt, hogy edzés nélkül is hoz valamennyi izmot. Nem túl jelentőset, de hoz.
8/12 anonim válasza:
# 7
persze mert a kox(már amelyik) segít beépíteni a bevit tápanyagot az izomba!
9/12 anonim válasza:
Igen, csak gondoltam mondom, mert tényleg van valóság alapja annak, hogy izmosodsz edzés nélkül, ha koxolsz. Egy szintig legalábbis.
10/12 anonim válasza:
csak úgy mint a használatot, a tanácsadást is törvény bünteti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!