Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Estenkenti 5-10 perc normalis...

Estenkenti 5-10 perc normalis tempoju kocogassal, es napi 5-10 perc intenziv hasizomedzessel le lehet adni nyarig kb 7-8 kg-ot?

Figyelt kérdés

Kozben nem eszek mindent ossze vissza,6 utan nincs kaja, kevesebb szenhidrat!

19/F

190 cm

86 kg(ebbol szerintem van 7-8 felesleg,uszogumo es pocak)

2015. jan. 20. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Felőlem megprobalkozhatsz fekete magiaval is de az egyetlen biztos modsze ez..

Lóf..sz befektetessel lóf..sz eredmeny születik. Igy működik a vilag..

2015. jan. 20. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:

annyit még, hogy sztem 3-4 g/ttkg fehérje azért sok, az már sok ember szervezetének megterhelő lehet (persze, valaki számára nem), inkább 2-2,5g legyen

amúgy, nem nem ezt kell követned pár hónapig, hanem egy életen át kéne egészségesen táplálkozni és sportolni!!!! ezt nem csak úgy mondom, mint "testépítő" 8mert nem is vagyok az, csak nem tudok jobb szót), hanem, mint orvostanhallgató....a társadalom borzasztóan kajál és nem mozog.

szóval igen, normális kaja, étrend, és sport, sztem ne csak cardio legyen, hanem valami erősítés is azért (súlyzós, vagy saját testsúlyos)

a 6 után nincs kaja az egy hülyeség. írd a google-ba : shop.buider és sargakapszula. ezek ingyenes információforrások. azért írom, mert én is sok minden hasznosat találtam ott. nyilván nem kell szó szerint venni, de baromi sok adat van, amit nem árt, ha tudsz.

2015. jan. 21. 08:43
 13/15 A kérdező kommentje:

Csak az lep meg, hogy a 100+ kg-s embereknek szokott kelleni ekkora eletmodvaltas ahoz,hogy fogyjanak...

Na most en messze vagyok a "kövér" jelzotol, es nemgondoltam volna,hogy ilyen szar eletmodot folytatok!

Probaltam mar a kenyeret letenni, de nemtudom,hogy birnam egesz hatralevo eletemig!Nekem aztmondtak, eleg ha elkezdek mozogni es lemegy,ugyhogy nyilvanvalo,hogy el fogok kezdeni,eloszor a sajat modszeremmel, aztan szepen fokozatosan terhelem magam tovabb,nem hiszek abban, hogy par kilo leadasaert orokre halakon meg zoldsegeken kene elnem!Koszonom mindenkinek a tanacsokat,kiderul mi lesz az eredmeny 5 honap mulva!:)

2015. jan. 21. 09:00
 14/15 anonim ***** válasza:

Tökmindegy hany kilo zsir van rajtad,ugyanúgy kell eljarnod csak nem fog annyi ideig tartani.

Szemleletes peldaval akar Vacra,akar Münchenbe akarsz eljutni,ugyanúgy autoznod kell.

De ilyen beleszarassal nem sokaig fogsz eljutni

2015. jan. 21. 09:08
 15/15 anonim ***** válasza:

nem azt mondtam, hogy soha többé nem ehetsz kenyeret, nem kell ilyen darsztikusan felfogni. legyen legalább 75%ban rendben a kajád, és már látni fogsz változást. a sport alap, hogy kell az életedbe. cukros, meg finomított szarokat senkinek nem kéne ennie sztem. (persze, ezt is értsd jól: néha egy kis csokitól nem lesz bajod, csak ne minden nap tolj be egy krémest). igenis, a kaját számolni kell, hogy tudd, hogy mennyit eszel. ez nem a kövér emberekre vonatkozik, hanem mindenkire, megint csak. aki sovány, arra pont azért, mert nyilván szeretne ő is jól kinézni, az meg az izomzattól lesz.

nem kell "halakon meg zöldségeken élned", ezt nem tudom, hogy melyik válaszból olvastad ki.

a fehérjét beviheted húsokból, halból, túróból, van azért pár féle ezekből

a ch-t rizsből, zabból, kölesből, krumpliból, teljes kiőrlésű tésztából, esetleg tk kenyéről valamilyen arányban, de azért ne ez legyen a fő.

fontosak még a telítetlen zsírok is, illetve mikrotápanyagok, vitaminok.

ja, és természetesen a cigit abba kell hagyni. ez nem más téma, hanem az élettel hosszú távon nem összeegyeztethető. hidd el, hogy baromi káros nagyon sokkal rövidíti az életet. igen, tudom, ismersz egy csomó embert, aki 100 évig élt és cigizett meg hamburget evett. vagy urbán legend, vagy pedig ők a "szerencsés" kivétel, akiknek nem olyan az anyagcseréje, mint az emberek 91%nak. de azért nehogy már a kivételből alkossunk szabályt....

2015. jan. 21. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!