Estenkenti 5-10 perc normalis tempoju kocogassal, es napi 5-10 perc intenziv hasizomedzessel le lehet adni nyarig kb 7-8 kg-ot?
Kozben nem eszek mindent ossze vissza,6 utan nincs kaja, kevesebb szenhidrat!
19/F
190 cm
86 kg(ebbol szerintem van 7-8 felesleg,uszogumo es pocak)
Ezert van kituzve a nyar!
Az meg 4-5 honap!
De akkor igy nem lehet ,megvalositani?
Igy nem.
Vonj meg mindenféle innitkivéve a vizet.Semmiféle péktermék és semmiféle cukor gyümölcs se gyümölcs helyett zöldséget.Fehérje dús húsok pl. csirka hal stb. ezekből a húsokból álljon az étrended és zöldségből és heti min. 3cardio pl.kocogás,foci stb.
Tea?
Kenyeret sem ehetek?
Lehet, hogy nincs a feleslegem 7-8 kg, kis pocakom van, nem vagyok kover,ruhaban nem is latszik de nagyon lusta vagyok, de az en altalam leirt "eletmod" nem okozna semmifele valtozast?
Este 6 után semmi kaja, Colos és Bunny verik a fejüket a falba :DD
Kenyér -> nope
Tea -> saját magad főzött tea mindenféle ízesítés nélkül még belefér de alapból víz, és abból rengeteg (4l illene naponta)
Napi 3-4g/test kilógramm fehérje (csirkemell, pulykamell, hal, tojás, túró)
És napi 2-3g/test kilogramm szénhidrát(rizs, zab, burgonya NEM SÜLTKRUMPLI, köles, stb)
5-10 perc kocogás édes kevés, de mondjuk 15-20 perc HIIT már megteszi (mondjuk mivel gondolom nem vagy valami edzett 1 perc séta és 30 másodperc sprint váltakozva, de az a sprint tényleg ami kifér csövön)
Kocka hasad csak akkor lesz ha szálkás vagy, addig ne várd, hogy látható eredménye legyen a hasizom edzéseidnek.
Fociztam, egy eve hagytam abba, azota felszaladt...
De most komolyan, ezt a szigoru etrendet kell kovetnem 15-20 perces HIIT- vel 5 honapon keresztul, hogy lefogyjak par kg-t?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!