Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 17 éves fiú vagyok,89 kiló....

17 éves fiú vagyok,89 kiló. Fogyni szeretnék de diétába nem akarok bele kezdeni mert azt olvastam hogy ilyen fiatalon az csak tönkre teszi a szervezetemet és inkább egyek egészségesen, mozogjak sokat. Ez igaz?

Figyelt kérdés
Ha futok heti 3x és mellette itthon is edzek akkor mennyi idő múlva látszik meg majd?
2015. jan. 19. 17:18
1 2
 11/11 anonim válasza:
Ja. Amúgy anyuci főtt kajája van, és más nincs, akkor hogyan terveztél súlyt leadni? Azzal nem fog menni. Fele zsír, fele só/és vagy cukor meg fehér liszt, és egyebek. Szendvics meg felejtős. Helyette zabpehely, fehérje shake-el keverve. Zabpehelyhez öntesz az adott adaghoz megfelelő mennyiségű vizet, és szépen lassan magába szívja utána hozzákevered shakehez. Ebédre pedig csirkemell, és rizs. Vacsora pedig vmi könnyű.
2015. aug. 16. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!