Tudom hülyén hangzik de száraz izmot szeretnék úgy
mond". És ehez kérnék segitséget hogy milyen tápkieget
válaszak? Amik egy részt segitenek 3 éve edzek, tudom a
kaján múlik minden most vagyok 95 kiló 184 cm 10%
testzsiral még diétázni nem akarok.
Figyelt kérdés
Abba kellene a segitség hogy milyen tápkieget válaszak mert eddig scitec termékeket szedtem be is váltak de nem volt az a nagy hatás. Az étrendem rendben van személy edző irta természeteaen betartom és kemény edzéseket is vágok. Végül azt szeretném hogy inkább minimálisabb izomzat mint hogy bevizesedjek vagy zsirosodjak mert érettségizek pont jó a scitce termék is de bármi ami jó meghalgatom kérem a 'nagy kritikusokat, akik nem értenek hozzá és ide pofaznak azok ezt a forumot hagyják most mert leszarom a véleményüket
Száraz izom naturálban nem nagyon jön, max az extrém ektomorfoknak. Igen, az étrenden múlik, nem egy tápkiegen.
Kis kalória plusz kell, hogy ne legyen sok zsír. Ezt tudod tenni. Edzés utánra mehet protein + gyors ch, kreatin + ha marad lóvé, akkor még aminosavak (pl BCAA, EAA). Ennyi kell, a többi a genetikádon múlik az étrenden kívül.
2014. ápr. 29. 20:03
2/9 A kérdező kommentje:
Valami ilyenbe gondolkodtam én is csak nem voltam biztos benned inkábbb mondom megkérdezem, szerinted úgy jó lenne protein 80 5 kilós, hot blod, vitargo vagy valami más ch, amino bcca kb ennyi vitamin meg ilyen az alap
2014. ápr. 29. 20:09
3/9 anonim válasza:
Amiket írtál azok jók. A vitargo a legjobb gyors ch, de nem olcsó. Megteszi a carb-f vagy carboX is. Proteinből nálam mostanában az MHN whey vagy a Myprotein impact megy, mert árban is jók.
2014. ápr. 29. 20:14
4/9 A kérdező kommentje:
Mhn én is nyomtam annyira nekem nem jöttbe nekem azért lenne jo a protein 80 mert hogx ar arány értékbe jo 75% feherje tudsz ajánlani olyat ami olyan 3-4 kilos es jo aranyba van nem habi feherje mert annyira ninxs sok zsém ezért sporolok ezzel meg néha ha kaja nem jón össze azért biztosab egy turmix mint semmi gondolom ugyis érted bocs a helyesirasert csak telon vagyok. Remelem eltudod olvasni.
2014. ápr. 29. 20:24
5/9 anonim válasza:
A myprotein impactot próbáld ki vagy Nutrend 100 wheycore, Biotech nitro pure whey core. Ezek is jók.
2014. ápr. 29. 20:26
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm megnézem majd és amelyik szimpatikusabb megvásárolom
2014. ápr. 29. 20:29
7/9 anonim válasza:
Bocsánat: Biotech nitro pure whey gold. Ez a neve.:)
2014. ápr. 29. 20:31
8/9 Szergej55 válasza:
3 éve edzel, de ilyen banálisat kérdezel?
2014. ápr. 29. 20:46
9/9 tap bela válasza:
- whey fehérje (nem hozzáadott cukor tartalmú, tehát nincsbenne plusszban dextroz, malto és a többi). Van natúr verzióban pl. MT nutriwhey 4kg 14.300Ft (80%-os 100%-ban instant. Ehhez veszel ízt és kész.
- multivitamin
- glutamin, pl. MT glutamin 1kg akár 5.990Ft-ért.
- omega zsírsavak. Itt a legolcsóbb mondjuk a myprotein 1000db-os 1000mg/db 9.990Ft-ért.
- És ha még van pénz akkor varálhatod, mondjuk BCAA /EAA, valamilyen edzés előtti energizáló.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!