Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Minden izomcsoportot megedzek...

Minden izomcsoportot megedzek 2szer egy heten. Sok pihenes es megfelelo etrend mellet akkor nemeshetek tuledzetsegbe igaz?

Figyelt kérdés
Nemcsinalok semmit.Se munka se semmi.24 ora kemeny pihenesem van :D

2015. jan. 19. 09:53
 1/6 anonim ***** válasza:

DE.

Eshetsz, de nem feltétlen. Egyénenként elérő mennyitől lesz. Lehet megúszod, lehet nem. Szerintem 90% hogy túledzett leszel ezzel.

2015. jan. 19. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:

--gömb--

Ha a makrók és a mikrók (nem a sütők) tényleg megvannak, akkor kizárt hogy tuledzd magad ezzel. Legfeljebb ha 10-20 sorozat megy minden gyakorlatból, akkor igen.

Én 3-4 sorozatot mondanék egy gyakorlatból, de inkább 3. Így nem lesz tuledzes.

Egyébként a tuledzes relatív.

2015. jan. 19. 10:17
 3/6 A kérdező kommentje:
C vitaminal,meg sok aminoval feltudom gyorsitani a regenerálosodasomat. Csak a 3 alapgyakorlat csinalnam mindig bukasig,mellnel pl: felso mell+fekfenyomas+tarogatas.
2015. jan. 19. 10:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Tuti hogy nem. Heti 2x-3x edzeni mindent lenne a norma.

Aki itt túledzésről beszél még sosem látott szerintem túledzett embert.

Annyi hogy ne bukásig edzz

2015. jan. 19. 11:24
 5/6 A kérdező kommentje:

de ha nemedzek bukasig akkor az olyan mint ha nem erolkodnek,ergo akkor er valamit az edzes.

Esetleg egyik edzesen bukasig,a masikon viszont csak pumpalas lenne.

2015. jan. 19. 12:05
 6/6 anonim ***** válasza:
attol mert hagysz még 1-2 ismétlést a tankban attól még erőlködni kéne es nem kene hogy konnyu legyen. Csinálj 3x 6-10 ismétlést a gyakorlatoknal es lesz majd erolkodes.
2015. jan. 19. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!