Jövöre szeretném kedeni a szteriodot. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Naturálban sosem érem el azt,ami nekem kell.
A szteroiddal felszedett tömeg fele sem tartható meg naturálban?
Mert,ha nem...akkor Jeff Seid,Lazar Angelov szóval még a kissebb formák...ők is koxolnak egy életen át?
2015. jan. 19. 09:34
11/18 anonim válasza:
Ettől leszel boldog? Akkor nyomjad csak
12/18 anonim válasza:
Én nem akarok liberalista lenni, de.. én azt gondolom mindenki legyen úgy boldog, ahogy szeretne, ahogy esélyt lát erre.
Tekintetbe véve saját tapasztalatomat, miszerint próbálkoztam, próbálkoztam.. s mégsem vagyok boldog.. mindenkinek csak sok sikert tudok kívánni a saját útjához. Másoknak ne ártsunk, s ennyi.
13/18 A kérdező kommentje:
Ettől is:)
Aki nem boldog a gyúrástól és annak eredményeitől,az minek gyúr...nem?
Persze,hogy veszélyes de,ha okosan csinálod nem lesz gond.
2015. jan. 19. 11:03
14/18 anonim válasza:
Én mondtam...
tajgetosz.
csináld!
15/18 anonim válasza:
Okosan? Mi van ha az első szuritól már bajod lesz? De mindegy, a te életed
16/18 anonim válasza:
Mérlegelj!Csak azzal is számolj, hogy mennyire leszel sikeres és boldog akkor, ha majd a szálkás bicepszedet viszed sétálni, nem a gyerekedet....
17/18 Szergej55 válasza:
Oké, senki sem tart vissza, nyomasd a cuccot, csak aztán nem kell a panaszkodás. Te életed - te döntésed.
18/18 anonim válasza:
Ismerősömnek aki 1 hónapos kúrát csinált a szívét barmolta szét a szteroid ami csak később derült ki és ez már maradandó tehát vissza nem fordítható betegség. Az ő elmondása szerint nem érte meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!