Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Így lehet ilyen testem? És...

Így lehet ilyen testem? És ami a legfontosabb: hogy lehetne ilyen lábam?

Figyelt kérdés

Test:

[link]

[link]

[link]

Láb:

Az a lényeg, hogy NE ilyen békacomb-szerű izommassza legyen a lábamból (emiatt nem is nagyon merek gyúrni rá):

[link]

Hanem ilyen, ezt szeretném: [link]

[link]

Victoria's Secret edzővideókat nézegettem a neten, azokat csinálom itthon. Sajnos nem járhatok kondiba, igazából a táplálkozásomon sem tudok radikálisan változtatni, a kérdésem az, hogyha csinálok egész testre kiterjedő tornát naponta, kb. 3 órán át, az úgy jó, lehet ilyen testem? A láb formálása (értem én itt a békacomb meg a dudorvádli elkerülését) teljesen a genetikától függ, vagy bárkinek lehet olyan szép lába, mint amilyen a 2. linkelt fotón van? Amúgy sajnos nem vagyok magas, 162 cm és 43 kg tehát eléggé vékony. 19/L

2015. jan. 19. 00:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha mindenképp visszaigazolás kell, akkor tedd fel a kérdést a fogyókúra rovatban, mert itt nem fogsz olyat találni,aki szerint a victoria's secret edzésvideó a legalkalmasabb a test formálására!
2015. jan. 20. 09:16
 12/15 A kérdező kommentje:
De pont most mondtam el, hogy nem ez a legalkalmasabb.. Mindegy... :D Figyelj, én direkt a testépítés kategóriában tettem fel. Azt kérdeztem, hogy x módon lehet-e ehhez hasonló alakom. Ők edzenek, hogy ilyen legyen a testük. Én edzeni szeretnék, hogy EHHEZ HASONLÓ alakom legyen. Nem túl izmos, de nem is ilyen punnyadt szar. Véleményt szerettem volna, hogy mit/hogyan/merre. Mert nekem ez tetszik. Ezért kérdeztem.. Nem tiszta? :)
2015. jan. 20. 09:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ok. Nézz körül a shop builderen és keress teljes testes edzéstervet. Csináld 2-3 hónapig heti háromszor , és tarts mellette tömegnövelő étrendet. 2-3 hónap után válts edzéstervet.

De már most szólok, hogy soha nem leszel olyan, mint a linkelt modellek, mert ők mind 25 centivel magasabbak!

Ha betartasz mindent, akkor is minimum fél év, mire látványos eredményt elérsz.

2015. jan. 20. 09:36
 14/15 anonim ***** válasza:

még mindig nem értem, hogy mitől gondolod, hogy ezek a modellek izmosak. mert nem azok. egy nőn az izom adja meg a szép idomokat. attól lesz kerek feneked, ha keményen edzel rá. és akkor lesz szép combod is. a faék egyszerűségről meg inkább ne beszéljünk, ha szerinted az izmos láb békacomb szerű izommassza. mert ugye az nem egy új dolog, hogy az izmok azért vannak, hogy a mindennapi tevékenységeidet végre tudd hajtani, hogy 50 évesen fel tudjál menni egy lépcsőn és igen ezen kívül még esztétikus is.

és egyébként vicces dolog, hogy minden második ember azt monja, hogy jaj én nem akarok túl izmos lenni. mintha ez így működne, hogy elkezdesz edzeni, és hoppá, jaj neee kétajtós lettem, fúj. nem, ez nem így működik. hosszú évek kemény munkája (igen, megnéztem egy két VS videót, az nem volt kemény edzés) és pontosan átgondolt táplálkozás van amögött, ha valaki sportosan, izmosan néz ki. és nem, egy átlagos nő szteroidok, doppingszerek nélkül nem tud túl izmos lenni. mivel az izom növekedéséhez sok egyéb máson kívül tesztoszteron kell, mait a női szervezet a férfihoz képest nagyon kis mennyiségben termel. szóval ettől nem kell félned, nem lesz hirtelen egy tuskó vastag a combod. akiket linkeltél, lehet hogy nem anorexia kategória, de még egyszer mondom, nem izmosak. tudom, hogy milyen egy szépe, esztétikus, nem szteroidos , kidolgozott, formás, nőies test. a modellek feladata általában az, hogy viselni tudják a hétköznapokra teljességgel alkalmatlan agyament szabású ruhákat, nem pedig az, hogy feltétlenül szex szimbólumok legyenek. ha modell akarsz lenni, baromi sok lemondás vár rád valószínűeg koplalás stb. de ha vonzó női testet akarsz, akkor ahhoz edzeni kell és jó étrendet kell követni. nézd meg, amiket geenanna írt, valóban ott van a helyes válasz, a shop.buideren, vagy olvasd el a sárga kapszulát (sargakapszula.hu)

2015. jan. 20. 15:12
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
És igen, itt már a második oldalon is többen ugyanazt megfogalmazták amit én. Látod látod kis butus. Nem hülyeség ez, csak te nem akarod elfogadni, mert téveszmékkel teletömte a fejed a cosmopolitancsitriswagség.
2015. jan. 20. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!