Lenne itt aki segítene kecskeméten elkezdeni a "gyurást"?
Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 17:11
1/3 anonim válasza:
Mit kell rajta segíteni? Ez nem csapatsport, ez a legmagányosabb sport az összes közül. Olvass a témában és állj neki. Ingyen senki nem fog istápolni.
2/3 anonim válasza:
Elsővel nem értek egyet. Én kb. 2 éve nekiálltam egyedül edzeni, de elfogyott a motivációm és 1 hónap alatt abbahagytam. Azóta már 1 éve edzek egy barátommal, hasonló fizikumú mint én ezért van egy kis versenyhelyzet. Mivel ketten vagyunk ezért nem hagyunk ki edzést, motiváljuk egymást.
3/3 anonim válasza:
Az szerencsés, ha van egy jó edzőtárs és motivál, de ez ritka, hogy jó edzőtárs, egyszerre érjetek rá stb.
Az, hogy edzőtárs nélkül nem is tudsz edzeni az szimplán akaratgyengeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!