14 Éves vagyok (lány) és szeretném elkezdeni a sajattestsúlyos edzést másnéven a fegyencedzést, eleinte kezdő szinten. Tundátok nekem ajánlani gyakorlatokat, edzés terveket?
Plvasd el a könyvet.
De csak a gyakorlatokat nezd. A könyv kerete-a súlyzós edzes fikazasara felepített propaganda-hazugsag.
Ha izmosodni(formásodni) szeretnél akkor nem a fegyencedzés a neked való.
Azzal nem-nagyon fogsz izmot építeni.
Rendes súlyzós/saját testsúlyos edzés kell és megfelelő étrend.
trainlikeaman nevű felhasználó válasza:
Annyit nem ér hogy pénzt adj érte. Évek óta saját súllyal, nehéz kettlebellel, súlymellénnyel, hátizsákkal stb-vel edzek, ami van. Azt elismerem, hogy az a könyv népszerűsítette az edzést, meg egy csomó embert elindított, de ezt leszámítva semmilyen szempontból nem valami nagy szám. Az egykezes húzódzkodás progressziója pedig teljesen rossz, de ez az én privát véleményem. Én Christopher Sommer - Building the gymnastic body és Pavel Tsatsouline - Meztelen harcos könyveket ajánlom először.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!