Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Otthoni lábedzéssel lehet...

Otthoni lábedzéssel lehet vastagabb combom?

Figyelt kérdés

Manapság azt vettem észre hogy ha leejtek egy kulcsot az ölembe, és összezárom a lábamat hogy ne essen le, az mégis kiesik a két combom között, annyira vékony vagyok..

Mondták már az osztálytársaim is hogy mintha 2 ropin állnék és elég undorító vagyok, de ezzel csak manapság szembesültem igazán, amikor a buszon ülök, lefelé nézek és a combjaim a többiekéhez képest mint 2 ropi.. az osztálytársaim közül pedig én vagyok a legvékonyabb..

(Genetikai adottság, ehetek én akármennyi szalonnát és tojást kolbásszal és tortákkal én nem tudok hízni..)

188 centi vagyok és 60 kiló..

Arra gondoltam hogy ha nyárig minden nap megcsinálnék itthon 1000-2000 guggolást azzal megvastagíthatnám a combomat? (+ rendes étrenddel ugye, mert tudom hogy az edzés rendes étrend nélkül nem ér semmit)

Tapasztalatok efelől? :S

Egy kis segítség jól jönne.

19/f

2015. jan. 16. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:

A lábedzés (guggolás, kitörés, egylábas guggolás, felhúzás) jó ilyen célra megfelelő étrenddel és pihenéssel. De némi súlyra elég hamar szükséged lesz, mert ha egy gyakorlatból már simán megcsinálsz 15 db, akkor az már nem elég jó az izomfejlesztésre.

De nyárig alig van fél év, csodát nem kell várni, főleg otthoni edzéssel.

2015. jan. 16. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!