Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha izuleti serulese van...

Ha izuleti serulese van valakinek hogy tud edzeni tovabb?

Figyelt kérdés
Ha pl valakinek faj az izulete hogy tud edzeni tovabb esetleg ha le is volt serulve vagy elvolt torve valamije

2015. jan. 15. 22:17
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

semmi konkrét öcsi, a sza*t pofozgatod ahelyett hogy megmondanád a tutit.

most vagy el van/volt törve, vagy csak fáj, vagy csak meghúzódott mi a fa*z van?

Ha fáj vmi az azért fáj hogy ne erőltesd! Szépen alaposan melegíts be futó vagy bicikligépen, aztán kis súlyokkal szoktatsd hozzá a terheléshez. Ha szépen haladsz pár hónap múlva már-már visszanyered a régi erődet.

2015. jan. 15. 23:08
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha még egy napot akarsz edzeni, akkor bárhogy!

Ha még húsz évet akarsz edzeni, akkor csak úgy, ha hagysz magadnak időt a gyógyulásra, és addig pihenteted a sérült testrészt, amíg csak kell!

2015. jan. 16. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én fél évig nem lábaztam egy térdízületi gyulladás miatt. Bár nem is nagyon tudtam volna vele lábazni, sőt még álló gyakorlatokat sem tudtam végezni komoly súlyokkal.
2015. jan. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!