Az összes haverom koxol, csak én nem közülük. Össze sem hasonlítható a kettő szint egymással, hogy lépjek túl ezen?
Alapvetően egyszerű: El kell dontened, hogy neked mi a fontosabb: A forma és az erő, akár koksz árán, vagy az, amit eddig követtél. Én az utóbbira szavazok, szerintem, lehet közhelyes meg elcsépelt, de ne foglalkozz vele. Nem tudsz mit csinálni. A koksz az koksz.
Egyébként lehet nem is annyival jobbak mint te érzed.
Ha nem gond, néhány számot mondhatnál viszonyitaskent.
ha domináns akarsz lenni egy csoportban,akkor megvizsgálod,hogy mik azok a dolgok amik az adott csoportban értéket képviselnek.
te itt egyetlen egy dologban látsz értéket a megjelenésben,pedig ott van még,hogy lehetnél te aki a legtöbb,legjobb nőt megdugja,vagy aki lezsákolja bárki arcát.
ezek sokkal fontosabb és szociálisan dominánsabb képességek egy csoporton belül,mint egy izmos megjelenés.
ezekben legyél jó és akkor téged fognak irigyelni és te leszel az alfa.
ha pedig akkora benned a megfelelési kényszer,hogy olyasmit is megteszel amiről tudod hogy számodra kártékony,akkor mindig is csak egy követő leszel,nem önálló döntéseket hozó független férfi és megérdemled,hogy a csoport oldalvizén a lehulló morzsákat szedegesd.
Igen, sajnos ennyire igazságtalan "sport" ez.
Igazuk van a többieknek, nem feltétlen az izmos külső számít, pl a pénz 1000x fontosabb :D
Ez miatt ne akadj ki.. Koxolnak, jobban néznek ki.Na és?
Te neked vannak elveid amikhez ragaszkodsz, nekik ezek szerint nincs. Aki nem versenyszinten űzi ezt a sportot és koxol, arra nem lehet pozitív dolgokat mondnai, de rád igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!