Egy ilyen szint hozható szteroidok nélkül?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=eX2hBdFJlII
am szerintem igen csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is
2014. dec. 21. 21:06
1/5 anonim válasza:
ez cuccol tuti...látszik a mellén..
de egyébként minden a genetikán múlik
3/5 anonim válasza:
Ha jó a genetikája és marhára figyel a kajára és vagyont költ minőségi kajára és tápkiegre, plusz sok éve edz, akkor talán.
De mivel versenyző (Fitness model and physique), ezért biztos, hogy tol valamit. Ne ábrándozzon senki arról, hogy majd naturálban ilyen lesz.
4/5 anonim válasza:
Annyira nem durva tömeg csak nagyon szalkas. Plusz a jo genetika is bejatszik. Szerintem van benne egy keves.
5/5 Dogmatix91 válasza:
Még a húzódzkodást sem csinálja szabályosan. Egyébként szinte biztos, hogy használ valamit, viszont jó genetikával azért ezt meg lehet közelíteni szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!