Hogyan érjem el, hogy meg tudjam enni a kellő tápanyagokat és hozzászokjak a 3 óránkénti evésre?
Napi 5g ch és 2g fehérjét kéne megennem, de általában ennek csak a 70%-át tudom megenni, így is majd szét durranok egész nap, sosem vagyok éhes, tömöm magam, de nem igazán jönnek a kilók...
180 cm, 72 kg vagyok.
Ezt a kb 300 grammch-t és 100 gramm fehérjét is 3 nagy adagban eszem meg, nem tudom elosztani 5-6 felé valamiért.
Időm van rá, pénzem van rá, edzeni délben járok.
Ha van rá időd, miért nem tudod elosztani 6 felé? :D
Egyél 3 óránként, ere nem lehet mást mondani. Nem véletlenül eszünk 2-3 óránként. Ehetsz akár két óránként is. Így sokszor kell enned, így sokkal könnyebb, sokkal gyorsabban is meg tudod enni a kis madáradagjaidat.
Egyébként normális, hogy nem megy a nagy mennyiségű szénhidrát, lehet, ha elosztod akkor sem fog menni ennyi, akkor egyél kevesebbet és folyamatosan növeld 5 grammig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!