Kell nekem egyenlőre tömegnövelő?
Figyelt kérdés
Sziasztok, 184 centi vagyok 64 kiló, ez elég gyér, tehát szükségem van tömegelésre. Nagyon nehezen hízó típus vagyok, jövőhéttől pedig elkezdek konditerembe járni. A kondizásra az edzéstervem kész van, viszont étrenddel nem vagyok tisztában, tömegnövelő étrend kell ugye, viszont nem tudom, hogy mivel kezdő vagyok, ezért használnom kellene tömegnövelő port mint pl a jumbo scitec nutrition egyenlőre, vagy azt későbbre hagyjam?2015. jan. 8. 23:39
1/3 anonim válasza:
A tömegnövelő az porositott étel.. tehát helyette inkább egyél.. 64kggal nem kell sokat enned, tehát simán betudod vinni kajából is.. olvasd el a sárgakapszulát
2/3 anonim válasza:
Nem kötelező, de szerintem jó dolog. Ha szilárd táplálékból beviszed a szükséges mennyiségeket, akkor nem muszáj, enélkül is fejlődsz. Az már más kérdés, hogy edzés után sokkal egyszerűbb legurítani egy turmixot, mint megenni ugyanazt a mennyiségű tápanyagot. Tömegnövelőre ne költs, vegyél proteint és valamilyen szénhidrátot ( pl. szőlőcukor) . Jobban megéri. A tömegnövelő egyébként is csak edzés után jó, a proteint pedig egész nap ihatod.
A multivitaminról ne feledkezz meg, az is fontos!
3/3 anonim válasza:
egyenlõre biztosan nem, magy egyelõre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!