Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan tartsam be az étrendem...

Hogyan tartsam be az étrendem egy fesztiválon?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz 3 fesztivál amire megyek. Nagyon keveset iszom évközben, Heti 4x edzem és az étrendemre is odafigyelek már 2 éve, mondjuk úgy nem most kezdtem. Eddig ha fesztviálozni mentem, úgy voltam vele hogy pihenőnek jó és kijár 1 hét hogy addig leszarhassak mindent, de most úgy vagyok vele hogy valamennyire oda kéne figyelni az érkezésre, mert a 3 fesztivál 1 hónapon belül lesz, az meg rengeteg izomveszteséggel járna (hozzáteszem nem tervezek inni sokat). Van ötletetek hogy hogy tudnék rá valamelyest odafigyelni? Ha megvan már a napi 150 g fehérjebevitelem akkor már elenyésző az izomveszteség. Shakert és fehérjét ugye nem tudnék bevinni, főzni pedig nem tudok. Névszerint egyébként a VOLT fesztválról, a Rockmaratonról és egy külföldi fesztiválról lenne szó. Van valami ötletetek hogy hogy oldjam meg a kajálást?
2015. jan. 8. 21:07
 1/2 anonim ***** válasza:
fesztiválon az is nagyon sokat számit ha az edzés marad. A kaja legyen minden amit ott veszel. De akár eldontheted mi a fontosabb. Ha tudsz edzeni akkor azert nem fogsz egy csomo izmot veszteni mert tul keves a feherjebeviteled. Ahol én voltam fesztiválon ott volt konditerem
2015. jan. 8. 21:22
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem egy haverom úgy oldotta meg, hogy étterembe járt (bár inkább kifőzde, drágább mint otthon de amit az alkoholon megspórolsz költheted erre) valamint minden nap futott és saját testes gyakorlatokat végzett, ami nem olyan, mint egy konditerem, de azért több a semminél...
2015. jan. 8. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!