Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A zsírszegény túró állaga...

A zsírszegény túró állaga miért olyan, mint a krémnek?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 20:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nyilván olyan élelmiszervegyészeti eljárásnak vetik alá, aminek ez a végeredménye.
2015. jan. 5. 21:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
..na és ez is megfelel akkor,ez a fajta?
2015. jan. 6. 09:49
 3/3 anonim válasza:
Én is találkoztam már ilyennel, és eszem. Azt nem tudom mitől lesz ilyen állaga, de szerintem ugyanolyan jó.
2015. márc. 12. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!