A zsírszegény túró állaga miért olyan, mint a krémnek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 20:59
1/3 anonim válasza:
Mert nyilván olyan élelmiszervegyészeti eljárásnak vetik alá, aminek ez a végeredménye.
2/3 A kérdező kommentje:
..na és ez is megfelel akkor,ez a fajta?
2015. jan. 6. 09:49
3/3 anonim válasza:
Én is találkoztam már ilyennel, és eszem. Azt nem tudom mitől lesz ilyen állaga, de szerintem ugyanolyan jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!