Szakításnál mik azok az izmok amik dolgoznak? Melyik izmokat edzem hogy jobban Menjen?
Gyomor körüli izmok (gyomorgörcs), nyelőizmok (torokban érzett szorítás), összes izom a kézfejben (ökölbe szorított kéz magamat okolva, hogy miért voltam olyan hülye hogy hagytam, hogy a világ legjobb nője elhagy.)
Bocsánat, nem tudtam kihagyni. De nincs harag, ugye?
1# Nincs mert ezen én is jót nevettem :D
2# köszi
Nem is értem a kérdésed, mert nincs értelme. Szálkásítás 2 dolgoban különbözik a tömegeléstől:
1.: kisebb súlyokkal, nagyobb ismétléssel csinálod a gyakorlatokat (de a gyakorlatok ugyan azok)
2.: étrend. Kevesebb a szh.
Szóval minden izmot ugyanúgy edzel, 15-20 as ismétlésszámmal
" Nem is értem a kérdésed, mert nincs értelme. Szálkásítás 2 dolgoban különbözik a tömegeléstől:
1.: kisebb súlyokkal, nagyobb ismétléssel csinálod a gyakorlatokat (de a gyakorlatok ugyan azok)
2.: étrend. Kevesebb a szh.
Szóval minden izmot ugyanúgy edzel, 15-20 as ismétlésszámmal"
1. Szálkásítás != szakítás
2.A kis súly, nagy ismétlésszám pedig kamu ebben a kontextusban. Mivel nem ettől szálkásítás a szálkásítás. Ez ilyen "urban legend".
JÉZUSOM ezt benéztem, szálkásítást olvastam, vegyétek úgy hogy ott sincs :D
Nem tudom hol írtam hogy ettől szálkásítás a szálkásítás...
Tessék bzdmeg. Egyszer ír el valamit az ember, már ott virít a 0% a sok köcsögtől, de a +ozást meg csesztek tolni, amikor naponta 10+ embernek segítek.
Nem azért pontoztak le mert benézted, hanem mert amit írtál a szálkásításról az hülyeség.
Kérdező, Én ezeket a gyakorlatokat helyezném előbbre: felhúzás, mellről nyomás állva, kitörés, elölguggolás, statikus hídtartás.
Pont magasról leszrnám ha ilyen lelkesedéssel pontoznák amikor 40 sort írok annak akinek más nem hajlandó...
Egyébként semmi rosszat nem írtam. Az hogy az alacsony ismétléses edzés is jó szálkásításnál, nem jelenti azt, hogy a magas ismétléses rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!