Ilyen rossz genetika/másik étrend?
Szóval alapjából vékony voltam. Szeptemberben 67 KG körül voltam,decemberig fel mentem 78-9 KG-körül.
Viszont Decemberben kicsit sikerült elhanyagolnom az edzést,4 szer rúgtam be(elég rendesen) és most 74 KG vagyok.
Szóval,ha nem eszek és edzek,akkor egyből hirtelen lefogyok,ez nagyon gáz szerintem.
Most szeretnék egész nyárig tömegelni,egy normális étrendet szeretnék,ha valaki segítene benne,azt megköszönném. Igazából nagyjából tudom,mit /milyen ételeket akarok,de azért szeretnék egy hozzább értővel beszélni :)
Hát nem vagyok zsíros,inkább vizes voltam akkor :)
Egy csipő-hát pózt tudok linkelni,ha gondolod és kíváncsi vagy rá :)
Nem tudom,igazából én is sokalltam.
Nem tudom,hogy ez jó-e vagy nem,mert volt már ilyen "súlygyarapodás" máskor is. 64-75 KG-ra kb 4 hónap alatt.
De amint nem edzek ,vagy nem figyelek oda a kajára egyből valami miatt csökken a súly. Itt gondolom nagyban játszik a vizesedés .
Hogy ez szerencsés vagy nem,azt nem tudom. Mások szerint sokat nőttem,mondjuk én mindig kicsinek érzem magam,bár az induláshoz képest jó :) -Mondjuk most épp nem,a fent említett "Problémák" miatt még kisebb lettem -
Ne szedj kreatint. Ennyire egyszerű. Nem lesz olyan látványos a fejlődés, de legalább nem esel össze ennyire látványosan is.
Szóval kb megkíméled magad ettől ami most a problémád is. Fejlődni meg kb ugyanúgy fogsz.
Hidd el zsír is volt rajtad bőven ha 12 kg-ot szedtél fel 3 hónap alatt.
Ebbol tobb mint 9 kg az zsír+víz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!