Ilyen rossz genetika/másik étrend?
Szóval alapjából vékony voltam. Szeptemberben 67 KG körül voltam,decemberig fel mentem 78-9 KG-körül.
Viszont Decemberben kicsit sikerült elhanyagolnom az edzést,4 szer rúgtam be(elég rendesen) és most 74 KG vagyok.
Szóval,ha nem eszek és edzek,akkor egyből hirtelen lefogyok,ez nagyon gáz szerintem.
Most szeretnék egész nyárig tömegelni,egy normális étrendet szeretnék,ha valaki segítene benne,azt megköszönném. Igazából nagyjából tudom,mit /milyen ételeket akarok,de azért szeretnék egy hozzább értővel beszélni :)
Hát mostanában így összejött,születésnapom,szilveszter,haverom születésnapja :)
Most egy jó darabig nem fogok,csak az edzés. Téli szünet volt,nem tudtam edzeni,már óriási hiányom van :D (Jó igazából meg lehetett volna oldani,ez nem kifogás :)
Tömegelésnél sok víz, és zsír is kerül fel rád. A sok szénhidrát több vizet köt meg az izmokban, az ürült ki kb. Ha nem iszol, akkor is ez lett volna, max lassabban. A felszedett kilókból úgy látszik ennyi volt a minőségi izom (még van zsír is mellette szóval olyan 5kg minőségi izom).
Teljesen rendjén van a dolog, főleg ha kreatint is szedtél (vagy volt a tápkiegben).
Nah akkor az a 4 kiló mínusz az az a víz volt amit a krea adott.
Pedig hányszor elmondtam, hogy pont ezért szar a kreatin, és nem éri meg
Ha az nem lett volna, akkor ledobsz kb 1-2kg-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!