Ha valakinek a túró édességet jelent?
Szóval nem tudom ki hogy van vele de én imádom a túrót, ha nem járna semmi következménnyel még talán 1 kg-ot is betudnék belőle termelni egy nap.
A kérdés arra irányulna, hogy túrót bármikor lehet enni? Nem hízlal? Zsírszegényről van szó persze.
"Am az esti CH hizlal, a lassú vagy közepes (pl. rizs), és azért, mert éjszaka nincs ilyen kalóriafogyasztás "alapállapotban"." - Igen, csak vacsora előtt már csurig van benned az összes glikogén raktár, akkor ez valóban gond. De ugyanúgy hízol, majd a reggelitől is, ha reggeli előtt van benned csurig a glikogén.
Estére is nyugodtan mehet annyi Ch, amennyi az inzulinérzékenységedbe belefér. A napi összbevitel számít. Ezt kellene már végre megérteni.
Elég buta lenne a test, mi pedig elég rosszul járnánk, hogy ha rögtön le kéne mozogni, amit megeszünk, máskülönben meg menne a hájba. Én asszem nem mernék ebédelni sem :)
Kedves #9! Ezt gondold Te is végig. Vagy neked más a tapasztalatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!