Megvan a six pack abs, de ha nem feszítek rá akkor nem épp látszik, ha sétálok akkor valamennyire (? )
Figyelt kérdés
Miért van ez? 6kockás a hasam, elég gyötrelmesen brutális a hasedzesem, nem eszek szutykot, nagyon minimális testzsir%kal2014. dec. 31. 02:36
1/13 anonim válasza:
6 kockás a hasam :"D csak szerintem hangzott egy úgy, mintha "24karátos az órám" ? mintha kockákba mérnéd :D nagy valószinűséggel vagy a brutális hasedzésed egy nulla vagy nem túl jó az étrended ( kár, hogy nem lehet leirni a szrt ) vagy dagadt vagy... :D
2/13 anonim válasza:
A fitness modelleknek is csak azert van olyan hasa a kepeken mert rafeszitenek. Laza allapotben sok embernek nem latszik. Tömegelj meg.
3/13 anonim válasza:
Laza állapotba senkinek nem látszik a kocka , feszíteni kell hozzá.
4/13 anonim válasza:
Nem igaz, hogy senkinek nem látszik a kocka laza állapotban.
Nem tudom mennyiszer edzesz kérdező, de a hasat elég megedzeni heti 3-szor.
5/13 A kérdező kommentje:
valahogy úgy 3x de felülésből csak legalább 500 megvan ezen kívül rengeteg gyakorlatom van még rá
2014. dec. 31. 22:13
6/13 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak
nincs étrendem nem szoktam szarakodni ilyenekkel, de nem eszek szart! és elpo/fáztam, hogy nincs hájam
2014. dec. 31. 22:19
7/13 anonim válasza:
nekem akkor is megvan ha nem feszítem...
8/13 anonim válasza:
En is igy vagyok vele . Ha csaj kozelebe vagy rafeszitesz azt azevasz v amior mesz xdd frlmeztelenul. De nem ug mint ako befogszarni xd amugy aze nezi ugy mert ellazult allapotba van a has falad azt a gravitacio miatt a beleire is hat ami nekik ugyjobban fekszik . Sok harcosnak is ezert volt hasukon jo erosen rakotva az a ruha (hirtelen nem jut eszembe de szamurajoknak van) ha megvagjak oket siman kifojna a beled elottem szolok is jolmondjak sry telorol vok . Szal hasfalnyugodt allapot plua belekre hatogravitacio teszi a kigombojodes . Aki szteroidozik annak roidhasa van
10/13 A kérdező kommentje:
Vágom :D de arra azért van esély hogy alapbol is valamennyire latszodjon?
2015. jan. 1. 14:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!