Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő testépítőként segítséget...

Kezdő testépítőként segítséget kérek?

Figyelt kérdés

Eljött az ideje és az anyagi háttért is sikerült megteremtenem,hogy egy konditerembe kezdjek el járni! 22 éves vagyok eddig mindig,itthon edzettem (fekvőtámasz,rengeteg felülés,stb) nem volt sajnos pénzem,hogy járjak. Mivel rettentően nehezen hízok,és vékony testalkat vagyok így a tömegnövelés lenne a fő szempont! Egy jó ismerősöm ajánlotta a JUMBO-t neki ez segített! Igaz,hogy nem olcsó de úgy gondolom,hogy megpróbálom! Mellé még mit kellene vennem,vagy valami kiegészítőt? Illetve ezt mikor kell inni? Edzés előtt vagy után? Éhgyomorra vagy teli gyomorra? Mikor a legjobb és leghatásosabb?

Ha bárki bármilyen jó tanácsokat tud még adni így kezdésként azt szívesen fogadom!

Köszönöm segítségeteket előre is!

2014. dec. 30. 11:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sárga kapszula és alapismeretek. Jumbo tele van cukorral, nem a legjobb. Legyen tejsavó fehérje és mellé gyors ch, ez edzés után, reggel zab+tejsavó protein.
2014. dec. 30. 11:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítőket elfelejtheted, sokat nem ad hozzá, főleg a JUMBO nem. Sok benne a cukor, dobálja az inzulin szinted, és hol pörögnél tőle, hol majd elalszol.

Sárgakapszulát olvasd el, tisztázza az alapdolgokat itt megtalálod:

sargakapszula.hu

A másik, hogy googlizz rá: alapismeretek

az első találatra katt rá, és olvasd el szintén (több oldalas)

Ha elolvasod a kettőt érteni fogod hogy a kajálás sokkal fontosabb mint a kiegészítők, főleg az elején. Multivitamint vehetsz, az nem árt, de ne költs szerintem az elején ilyesmire. Kajálás 90% tömegnövelő 10% (vékony testalkatúaknál még kevesebb). Most kell neked az a 10% annyi pénzért? Inkább tedd el, és költs kondibérletre.

Kicsit később, egy 5-6 hónap alatt látod majd hogy mennyire tetszik ez neked, beáll már az étrend is, megszokod a dolgokat. Akkor már érdemes tápkieget venni, de kezdőként szerintem nem. Csak várja mindenki a csodát tőle, ami csoda pedig nincs.

2014. dec. 30. 11:45
 3/6 anonim ***** válasza:
A kajádnak kell rendben lennie, addig nem kell kiegészítő. A szilárd kaja sokkal fontosabb mint a táplálékkiegészítő. Olvasd el a már fent is említett Sárga kapszulát, és edz mindenre lábra is!
2014. dec. 30. 13:34
 4/6 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Étrend legyen rendben, aztán mehet mellé a kiegészítő, de Jumbo-t felejtsd el.
2014. dec. 30. 17:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Ennyire rossz vagy ennyire nem ér semmit a JUMBO ? Az tudom,hogy nagyon drága!
2014. dec. 31. 12:07
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

4 en írtuk le hogy rossz, illetve hogy felejtsd el egyelőre a tömegnövelőket. Állítsd be a kajádat, legyen 2 hónap edzéstapasztalatod, és étrended tisztán, és utána nézz szét a tápkiegek között.

Elolvastad azokat amiket linkeltem egyáltalán?

Ott le van írva hogy milyen edzést kövess az első 2 hónapban, milyen legyen, és hogy állítsd össze az étrended. Ennél jobb tanácsok nincsenek. Ez az alap, amit tudnod kell ahhoz hogy súlyhoz nyúlhass egyáltalán. Suliban úgy mondanák, hogy ez még az egyes szint, de már nem a 0ás.

2014. dec. 31. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!