Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testepito szerek?

Testepito szerek?

Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem ( pusztan kivancsisagbol ) Hogy ha nem szeretne egy illeto sportolni, mozogni, de megis eleg figyelem felkelto testet akar, akkor van erre valami szer, vagy valami szteroid szeruseg? Hol lehet ilyeneket kapni(az erre kijelolt uzleteken kivul)? Esetleg karosak?

2014. dec. 29. 17:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

Én kuksiba is nyomom :3 Az asszon is örül ;)

Amúgy meg okos vagyok mint a marha.. már nem azért de nem nem kéne itt ítélkezni. Attól, hogy te hüje vagy én még nem!!

Ui.: Ne vedd komolyan, az ilyen fogyatékos kérdések arra valók, hogy tudjak/junk szórakozni.

2014. dec. 29. 17:51
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

Én is proteint szedtem jó sokat.

Így néztem ki: [link]

És amikor abbahagytam: [link]

2014. dec. 29. 17:53
 13/20 A kérdező kommentje:
Tevedes ne essek, nem vagyok se 9, se 11... Komolyan, el sem hiszem hogy ennyi bunko ember van, akik csak itelkeznek ismeretlenul! Hat gyonyoru szep mondhatom. A sok reklam alapjan tettem fel kerdest, amint mondtam PUSZTAN KIVANCSISAGBOL..Primitivek..
2014. dec. 29. 18:04
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Milyen reklám alapján? Eddig szó sem volt reklámról. A kérdésedből látszik, hogy halvány fogalmad sincs a testépítésről, de mégis ebben a kategóriában kérdeztél. Azt se tudod miről beszélsz. Te nem primitív vagy, hanem szimplán buta, mint a föld.
2014. dec. 29. 18:07
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Rendben van.A választ már megkaptad.Nincs ilyen szer. Csodaöv,elektromos izomnövesztő,mágikus kapszula..ezek mind csak arra jók,hogy kiszedjék a pénzt a hiszékeny emberek zsebéből.
2014. dec. 29. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, inkább ne szaporodj.
2014. dec. 29. 18:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
"ha nem szeretne egy illeto sportolni, mozogni, de megis eleg figyelem felkelto testet akar" Ha felhizlalod magad 150 kilósra zabálással és lustasággal, akkor elég hamar figyelemfelkeltő lesz a tested. Más megoldás erre nincs. Izmot nem épít semmilyen szer. A testépítők fehérjét és vitamint szednek, a szteroidosok pedig attól függetlenül, hogy tönkreteszik a szerveiket, ugyanúgy sportolnak és mozognak, ha nem is annyit, de nekik is muszáj, mert a szteroid önmagában sem pumpál fel senkit. De egyébként a szteroidok és egyéb ILLEGÁLIS dopping szerek nem kaphatók boltban. Az "erre" kijelölt üzletekben TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐKET tudsz venni, de izmos tested sportolás nélkül soha, de soha, de soha nem lesz. Ja, és igen, a szteroidok károsak, tönkreteszik a májat, a veséket, a gyomrot, leépítenek agyilag, rothasztják a szöveteket, és a kuki is összemegy tőlük, valamint elveszítheted a nemzőképességedet. Láttam erre már példát és marhára nem éri meg. De amiket most felsoroltam, azok a fehérjékre, és egyéb boltban kapható étrend kiegészítőkre nem vonatkoznak.
2014. dec. 29. 18:14
 18/20 anonim ***** válasza:
De ez így megy hogy 0 munkával gyógyszerek segítségével jól tudsz kinézni. A te fajta hülye emberek miatt nézik le ezt a sportágat
2014. dec. 29. 21:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Kiégtem xd. Nincs ilyen "szer". Munka nélkül nem lesz eredmény soha sem.
2014. dec. 29. 21:43
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező ne lepődj meg a reakción, mert tipikus olyan kérdést tettél fel, ami egy kicsit is hozzáértő számára egyszerűen nevetséges. Süt róla a hozzá nem értés, és az a tipikus ostobaság, ami a közemberek fejében él a testépítésről. Olyasmi, mintha egy fizikushoz odamennél megkérdezni hogy ugye a mágnesek mágikusak.

Lényegi válasz:

Ha egy sportoló jó fizikumot (látványosat) akar, két út van hozzá:

1.: doppingol

2.: naturál szerzi meg.

Doppingokkal könyebb az út, viszont az edzést akkor se ússza meg. Gyorsabban, és könnyebben szerzi meg a kívánt alakot, de edzeni akkor is kell. A doppingolás káros az egészségedre akárki akármit mond. Sok a vita róla, hogy okosba meg ettől attól nem lesz bajod. Ez igaz is, egy ideig nem lesz.

Dopping szerek pedig nem egyenlőek a táplálék kiegészítőkkel (a gyúrós porok). Azok csak szimpla ételek por alakban, hogy vízzel feloldva könnyebben, gyorsabban legyenek fogyaszthatóak, és gyorsabb legyen a felszívódásuk.

Dopping szerek pl (googlizz rájuk hogy lásd micsodák):

clenbuterol

terbutalin

inzulin

stb...

Mind olyan gyógyszerekben vannak, olyanok hatóanyagai mint a gyógyszertárban kapható gyógyszerek, és nem a gyúró porokba van téve.

Ha kihagytam valamit, vagy rosszul írtam valaki úgyis kiegészít, kijavít. Csókolom!

2014. dec. 29. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!