Testepito szerek?
Én kuksiba is nyomom :3 Az asszon is örül ;)
Amúgy meg okos vagyok mint a marha.. már nem azért de nem nem kéne itt ítélkezni. Attól, hogy te hüje vagy én még nem!!
Ui.: Ne vedd komolyan, az ilyen fogyatékos kérdések arra valók, hogy tudjak/junk szórakozni.
Kérdező ne lepődj meg a reakción, mert tipikus olyan kérdést tettél fel, ami egy kicsit is hozzáértő számára egyszerűen nevetséges. Süt róla a hozzá nem értés, és az a tipikus ostobaság, ami a közemberek fejében él a testépítésről. Olyasmi, mintha egy fizikushoz odamennél megkérdezni hogy ugye a mágnesek mágikusak.
Lényegi válasz:
Ha egy sportoló jó fizikumot (látványosat) akar, két út van hozzá:
1.: doppingol
2.: naturál szerzi meg.
Doppingokkal könyebb az út, viszont az edzést akkor se ússza meg. Gyorsabban, és könnyebben szerzi meg a kívánt alakot, de edzeni akkor is kell. A doppingolás káros az egészségedre akárki akármit mond. Sok a vita róla, hogy okosba meg ettől attól nem lesz bajod. Ez igaz is, egy ideig nem lesz.
Dopping szerek pedig nem egyenlőek a táplálék kiegészítőkkel (a gyúrós porok). Azok csak szimpla ételek por alakban, hogy vízzel feloldva könnyebben, gyorsabban legyenek fogyaszthatóak, és gyorsabb legyen a felszívódásuk.
Dopping szerek pl (googlizz rájuk hogy lásd micsodák):
clenbuterol
terbutalin
inzulin
stb...
Mind olyan gyógyszerekben vannak, olyanok hatóanyagai mint a gyógyszertárban kapható gyógyszerek, és nem a gyúró porokba van téve.
Ha kihagytam valamit, vagy rosszul írtam valaki úgyis kiegészít, kijavít. Csókolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!