Testepito szerek?
Figyelt kérdés
Az lenne a kerdesem ( pusztan kivancsisagbol ) Hogy ha nem szeretne egy illeto sportolni, mozogni, de megis eleg figyelem felkelto testet akar, akkor van erre valami szer, vagy valami szteroid szeruseg? Hol lehet ilyeneket kapni(az erre kijelolt uzleteken kivul)? Esetleg karosak?2014. dec. 29. 17:19
1/20 anonim válasza:
Csak kíváncsi vagy ugye ? Majd akkor leszel figyelemfelkeltő ha ezek a szerek tönkretesznek.
2/20 anonim válasza:
Persze.Töltött káposzta ,tokaszalonna,hamburger chipsz kóla,zsír tisztán vagy kenyérrel...stb.Ha fölhizlalod magad 180-200 kilóra az már eléggé felkelti a figyelmet.
Mozgás nélkül nem lehet izmosodni.
4/20 A kérdező kommentje:
Nem akarom tomni magam, ilyenekkel. Szamomra teljesen lenyegtelen hogyan nezek ki, csak ne legyek tulsulyos!
Valamint kihagytam azt, hogy egy 9-11 evesnek a szervezetere milyen hatassal vannak az ilyen szerek?
2014. dec. 29. 17:35
5/20 anonim válasza:
Az edzés nélküli izmosodást még nem találták fel, bármennyi reklám sugallja is ezt tévesen. Amatőr és profi szinten is az edzés alapvető a fejlődéshez, megkerülhetetlen. De még szerencse, mert ha munka nélkül lehetne bárki izmos, azonnal értéktelenné válna az izmos külső. Mintha hirtelen mindenkinek az ölébe hullana 200 tonna arany, utána nem sokat érne.
6/20 anonim válasza:
9-11 éves gyereknek ki adna szteroidokat?
8/20 anonim válasza:
"Hol lehet ilyeneket kapni(az erre kijelolt uzleteken kivul)? Esetleg karosak?"
A szteroidok károsak, és nincsenek erre kijelölt üzletek, mivel illegálisak, 9-11 évesen nem jutsz úgyse ilyen szerekhez, ha akarnál se.
9/20 anonim válasza:
A szintol edzés nélkül is növeli az izmot!!! Ne mondjatok bár badarságokat!
No meg én már 12 évesen nyomattam magamba!
10/20 anonim válasza:
Nem növeli az izmot. Az adott testrész térfogatát növeli. Csak azt nem tudom, miért nem agyba nyomják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!