Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testepito taplalkozas es...

Testepito taplalkozas es gyomorproblemak?

Figyelt kérdés
Akik napi 5-6x esznek hust ,rengeteg feherjet azoknak a gyomra burja ezt?voltmar baja a gyomrotoknak esetleg?nem versenyzokre gondolok:)

#probléma #testépítés #gyomor #testepito taplalkozas
2014. dec. 16. 06:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem bírja. Napi 1-szer eszem max. , ha többet fogyasztok iszonyú rosszul vagyok.
2014. dec. 16. 07:37
 2/10 anonim ***** válasza:

Bírja. Először nagyon kevés zöldséget ettem, akkor voltak gyomorbántalmaim, volt, hogy napokig tartott, aztán elkezdtem brutál mennyiségű rostot enni, és most is egy 30-50 grammot megeszek egy nap. Így nincs gond.

Egyébként nem a sokszori evés a baj, sőt ha sokat kell enned, jobb is, ha gyakran eszel keveset, akár nyolc étkezésed is lehet. Ezek azért így már tényleg madáradagok.

Ha viszont konkrétan van valami baja a gyomrodnak, lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy normális szakértőt, aki azért segít is, és nem káposztaleves diétát javasol.

2014. dec. 16. 08:55
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem birja a gyomrom az allando hus evest.Igazabol olyan aprosagok tudjak csak elcseszni a gyomromat mint pl: tulzott edzes elott felporgetok,vagy egyszerre tul sok feherje kiegeszito formajaban.

Nem csak a hust kell figyelni.Rostok,vitaminok,zsiradekok stb..Elmeletileg nemvolna szabad ondnak lenni.Ha az emesztesedel baj van akkor bajok vannak.Mivel a kajalas a testepites nagyreszet kepezi.

2014. dec. 16. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:
ésszel kell csinálni ez is, mint mindent. nem kell annyi húst enni, hogy túladagold magad fehérjéből, mert azt már nem fogod beépíteni. plusz ugye nem magában esszük a húst, legtöbbször szénhidráttal és zöldséggel együtt, ami már rögtön más.
2014. dec. 16. 10:29
 5/10 anonim ***** válasza:

ha rossz az emésztése eheti a húst... rosszul lesz tőle

nekem is rossz volt, én egy jó ideje használok probiotokumot

szerintem bizonyos enzimekből kevés van a szervezetedben, legjobb probiotikummal pótolni (nem pedig az emésztőenzimeket használni), ezek a hasznos baktériumok különféle enzimeket termelnek, amik segítik az emésztést

pl. lipázt (zsírbontó enzim), proteázokat, exo és endopeptidázokat (fehérjebontók), stb.

Juvita/Jutavit Probiotikum 30 db akciósan 998 Ft

L. rhamnosus is van benne, ami bizonyítottan hatásos a puffadás, bélgázok ellen.

Mikor probiotikumot veszel nézd meg hányféle baktérium van benne, és mekkora mennyiségű a kultúra ami benne van, és hogy a lejárat végéig mennyi a garantált. Ez az egyik legjobb ár-érték arányban.

Néha elcsodálkozom, mikor a builderen a 8000 Ft-os kis kolóniaszámúakat ajánlgatják...

Ja és egyél sok zöldséget, nagyon sokat. Minél színesebb legyen a zöldségágy, amire rápakolod a husit. Répából főtt és nyers is menjen.

2014. dec. 16. 10:39
 6/10 Osynho ***** válasza:
83%
Azért amikor egyesekben felmerül a testépítő táplálkozás iránti intolerancia, elgondolkozom, hogy vajon a társadalom 90%-ának táplálkozása miatt ki aggódik? Vajon az ő gyomruk hogy bírja azt az elképesztően sok szemetet, amit magukba tömnek? :/
2014. dec. 16. 10:51
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem az állandó hasmenésemet pont, hogy a testépítő étrend változtatta meg. ~2 éve élek így, azóta tökéletes az emésztésem, illetve minden pozitív irányban változott. Jobb a kedvem, energikusabb vagyok és a bőröm se zsíros. Én napi 600 g csirkemellet eszek, illetve iszok egy turmixot, de kutya bajom.
2014. dec. 16. 12:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hiába mondják azt, hogy annyi zöldésget minimum kell enni mint amennyi húst.
2014. dec. 16. 14:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Én má rosszul is vagyok attol a rohadt sok csirkemelltöl amit minden nap tolok má rohadt unalmas ink azért nem nem megy má le olyan könyen mindt az elején.
2014. dec. 16. 19:21
 10/10 anonim válasza:

A kajalas ugy ahogy irjak, de a testepito szerekkel vigyaazni kell.

En most K*rtam szet a gyomrom NO-Xplode-al.Vege fele mar 3 kanallal ment es olyan iszonyatosan fajt a gyomrom, hogy mar a masvilagra kivantam magam.Azt hittuk vakbel gyulladas, de a szer csinalta, vegul tobb napi kamillazas semmi fuszer es most mar ugy ahogy hejre jott.Nem hiaba irjak, hogy nem lepd tul az adagot!!

2015. dec. 5. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!