Testepito taplalkozas es gyomorproblemak?
Bírja. Először nagyon kevés zöldséget ettem, akkor voltak gyomorbántalmaim, volt, hogy napokig tartott, aztán elkezdtem brutál mennyiségű rostot enni, és most is egy 30-50 grammot megeszek egy nap. Így nincs gond.
Egyébként nem a sokszori evés a baj, sőt ha sokat kell enned, jobb is, ha gyakran eszel keveset, akár nyolc étkezésed is lehet. Ezek azért így már tényleg madáradagok.
Ha viszont konkrétan van valami baja a gyomrodnak, lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy normális szakértőt, aki azért segít is, és nem káposztaleves diétát javasol.
Nekem birja a gyomrom az allando hus evest.Igazabol olyan aprosagok tudjak csak elcseszni a gyomromat mint pl: tulzott edzes elott felporgetok,vagy egyszerre tul sok feherje kiegeszito formajaban.
Nem csak a hust kell figyelni.Rostok,vitaminok,zsiradekok stb..Elmeletileg nemvolna szabad ondnak lenni.Ha az emesztesedel baj van akkor bajok vannak.Mivel a kajalas a testepites nagyreszet kepezi.
ha rossz az emésztése eheti a húst... rosszul lesz tőle
nekem is rossz volt, én egy jó ideje használok probiotokumot
szerintem bizonyos enzimekből kevés van a szervezetedben, legjobb probiotikummal pótolni (nem pedig az emésztőenzimeket használni), ezek a hasznos baktériumok különféle enzimeket termelnek, amik segítik az emésztést
pl. lipázt (zsírbontó enzim), proteázokat, exo és endopeptidázokat (fehérjebontók), stb.
Juvita/Jutavit Probiotikum 30 db akciósan 998 Ft
L. rhamnosus is van benne, ami bizonyítottan hatásos a puffadás, bélgázok ellen.
Mikor probiotikumot veszel nézd meg hányféle baktérium van benne, és mekkora mennyiségű a kultúra ami benne van, és hogy a lejárat végéig mennyi a garantált. Ez az egyik legjobb ár-érték arányban.
Néha elcsodálkozom, mikor a builderen a 8000 Ft-os kis kolóniaszámúakat ajánlgatják...
Ja és egyél sok zöldséget, nagyon sokat. Minél színesebb legyen a zöldségágy, amire rápakolod a husit. Répából főtt és nyers is menjen.
A kajalas ugy ahogy irjak, de a testepito szerekkel vigyaazni kell.
En most K*rtam szet a gyomrom NO-Xplode-al.Vege fele mar 3 kanallal ment es olyan iszonyatosan fajt a gyomrom, hogy mar a masvilagra kivantam magam.Azt hittuk vakbel gyulladas, de a szer csinalta, vegul tobb napi kamillazas semmi fuszer es most mar ugy ahogy hejre jott.Nem hiaba irjak, hogy nem lepd tul az adagot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!