Reggeli fehérje jó vagy nem jó?
Figyelt kérdés
Reggelire szoktam csinálni turmixot 2 tojásból (ma csak a fehérjéből), egy banánból, és 1-2 dl tejből. Ha utána nem edzek ez lehet káros? Szerintem nem mert így legalább jut a szervezetembe fehérje, amiből amúgy keveset fogyasztok, de anyám ma szólt hogy inkább ne csináljam mert nincs értelme meg káros hogyha utána nem csinálok nagy edzést. mit gondoltok?2014. dec. 28. 10:50
11/14 anonim válasza:
Több tényezőtől is függ, például a csíraszámtól. Lehetne olyan körülmény, ami egy egészséges embert is megbetegít, mert olyan nincs, hogy valakin nem fog semmi.
De oké, a tojás steril, a fertőzésveszély csak az egyik érv volt.
12/14 A kérdező kommentje:
kösz a sok infót de nem ez volt a kérdésem
2014. dec. 30. 11:29
13/14 anonim válasza:
A kérdéseden túlmutató beszélgetés alakult ki.
Hát elnézést, próbálgasd feldolgozni az írottakat.
Én zsírtejes turmixot toltam reggel, 1 tojás van benne, ez emulgeálja a kókuszzsírt a vizes fázisban. Fehérjét nem szedtem külön, ahhoz azért lusta vagyok. Azt el kellene tenni akkor külön edénybe.. :D
14/14 anonim válasza:
Tejet hagyd ki, inkább igyál meg fél liter vizet. Tojást meg főzd meg és senki se fog kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!