Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Reggeli fehérje jó vagy nem jó?

Reggeli fehérje jó vagy nem jó?

Figyelt kérdés
Reggelire szoktam csinálni turmixot 2 tojásból (ma csak a fehérjéből), egy banánból, és 1-2 dl tejből. Ha utána nem edzek ez lehet káros? Szerintem nem mert így legalább jut a szervezetembe fehérje, amiből amúgy keveset fogyasztok, de anyám ma szólt hogy inkább ne csináljam mert nincs értelme meg káros hogyha utána nem csinálok nagy edzést. mit gondoltok?

2014. dec. 28. 10:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Több tényezőtől is függ, például a csíraszámtól. Lehetne olyan körülmény, ami egy egészséges embert is megbetegít, mert olyan nincs, hogy valakin nem fog semmi.

De oké, a tojás steril, a fertőzésveszély csak az egyik érv volt.

2014. dec. 28. 17:38
 12/14 A kérdező kommentje:
kösz a sok infót de nem ez volt a kérdésem
2014. dec. 30. 11:29
 13/14 anonim ***** válasza:

A kérdéseden túlmutató beszélgetés alakult ki.

Hát elnézést, próbálgasd feldolgozni az írottakat.

Én zsírtejes turmixot toltam reggel, 1 tojás van benne, ez emulgeálja a kókuszzsírt a vizes fázisban. Fehérjét nem szedtem külön, ahhoz azért lusta vagyok. Azt el kellene tenni akkor külön edénybe.. :D

2014. dec. 30. 11:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Tejet hagyd ki, inkább igyál meg fél liter vizet. Tojást meg főzd meg és senki se fog kötekedni.
2014. dec. 30. 16:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!