Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek fegyencedzés vagy...

Szerintetek fegyencedzés vagy Street workout a jobb?

Figyelt kérdés

Küzdő sport mellett akarom csinálni. Melyik izmosít jobban? És melyik ad nagyobb erőnlétet?

A Fegyencedzésnél a könyvben leírtak alapján csinálnám.

(küzdősport az vagy thai box vagy ökölvívás lesz.)

2014. dec. 26. 15:00
 1/3 - palilaci - ***** válasza:
Fegyencedzes az 6 sajattestsulyos gyakorlat rendszerbe foglalva. A street workout pedig sajattestsulyos gyakorlatok sokasaga. Ha gyenge vagy es huzodzkodni se tudsz akkor erdemesebb a fegyencedzest csinalni de ha van egy alap eroszinted akkor street workout. En a helyedbe lokest-szakitast kombinalnam huzodzkodassal meg tolodzkodassal, a kuzdosport edzeseken csinalsz eleg sajatsulyos gyakorlatot. Jah es a megfelelo taplalkozastol leszel izmos!
2014. dec. 26. 15:45
 2/3 A kérdező kommentje:
Van kondis eloeletem , csak egy atlagszintet akarok megtartani egy sportos külsőt, igazabol sztem erre akkor fogok igazan valasztkapni ha elkezdem a kuzdosportot :) am koszi h valaszoltal
2014. dec. 26. 16:13
 3/3 anonim válasza:

Jól írta az első!

A fegyenc az SW alapjának nevezném és egy bizonyos szint után tolhatod az SW-t.

Ha meg van ez a szint, már mint a fegyencben akkor egyértelműen az SW-t ajánlom!

Rugalmasabb leszel, de nagyon és azt javaslom kombináld az SW-t és a kondit.

Az, hogy kondiztál számít, de nincs túl nagy jelentősége, ha nem vitted bele a saját súlyt.

Láttam már olyat, hogy igen keményen, szépen nézett ki a kondis fickó, de egy húzódszkodásra képtelen volt.

Ezzel nem szidom a kondit persze hisz egy SW-s vagy egy fegyenc meg nem nagyon tud súlyokat emelgetni.

2015. jan. 7. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!