Hogyan lehet meggyőzni azokat az embereket, akik nem kondiznak/sportolnak, hogy a tömegnövelő/fehérje nem okoz semmilyen egészségügyi problémát?
Figyelt kérdés
Már 1 éve kondizok és eljött az ideje hogy egy tömegnövelőt kipróbáljak, amit meg is kaptam karácsony alkalmából, de hogyha elmondom 1-2 ismerősömnek/osztálytársamnak h mit kaptam, egyből azzal fognak kezdeni hogy az méreg, súlyos beteg leszel tőle, nem fog felállni, ha abbahagyod lefogsz ereszteni, csak felfújt izmaid lesznek stb. Ezekre mit mondhatnék? Én tisztában vagyok vele ha nem viszem durván túlzásba akkor hosszútávon nem lesz tőle bajom vagyis én ezt remélem.2014. dec. 24. 17:31
21/23 - palilaci - válasza:
Rendben 13as, de Te meg mindig nagyobb hulyeseget irtal mint en:D
22/23 Sowilo válasza:
# 19
Ez akkor lenne igaz, ha az embertej és a tehéntej ugyanaz lenne. Vagy ha a mell és a bélrendszer ugyanaz lenne.
/remélem vicceltél/
23/23 anonim válasza:
Mindkettő tejtermék. Ugyanúgy laktózból áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!