Hogyan lehet meggyőzni azokat az embereket, akik nem kondiznak/sportolnak, hogy a tömegnövelő/fehérje nem okoz semmilyen egészségügyi problémát?
1) Kérj tőlük részletes leírást, forrásokkal meg minden, hogy pontosan miért és hogyan működik a károkozás, a felfújás és társai. Aztán meséld el nekünk.
2) Ha azt mondják, 1 hét alatt leeresztesz, ne eddz egy hétig, és nézd meg, leeresztesz-e.
3) Ha még mindig akadékoskodnak, mondd azt, hogy oké, hiszel nekik, ezért hagyod is az egészet, akár a konditermi edzést is, és ezentúl úgy edzel és eszel, ahogy szerintük jó. Persze nem teszed, csak azt mondod. Aztán egy ki idő múlva, amikor mondják, hogy dejól nézel ki, látod, milyen jó volt hinni nekünk, elárulhatod, hogy valójában folytattad, amit te akartál.
+1) Azt mindig érdekesnek találom, hogy a hatóságokat át lehet verni, de a noname gyakoris válaszolókat nem. Ők mindent tudnak.
+2) A gázt össze lehet nyomni...
Hát igen 17-es, ezen én is kiakadtam.Esetleg a vizet/folyadákot nem lehet, hidralika mittomén.... :)
Én 31 vagyok, hülye osztáltásrak engem is baszogattak 14-17 éves koromban.Le kell szarni.
"nem iszok tejszármazékot, mert semmi helye az emberi testben"
Ide hallom ahogy a női mellek sírnak, és próbálják nyugtatni az anyatejet, hogy ne legyen öngyilkos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!