Kezdő (újrakezdő) ektomorfnak milyen tápkieget ajánlotok?
igen, igen, sry nem írtam hogy mindenképp valami vödrös pakkot akarok venni, most van rá kess.
mhn-ben nem túl kevés a ch edzés utáni visszatöltéshez?
Gondoltam én is a külön fehérje + ch kombóra, viszont úgy nincs benne egyéb dolog, amit külön kell venni, adagolni. Nekem ez még kicsit macera, talán jobb szeretném még egyben.
He?
Edzes utan kell feherje meg ch (50g eleg lesz). Megsugom neked, hogy ami a jumboba meg egyeb tularazott tomegnovelokbe van extra plusz finomsagok, lofutyi mennyisegek. Edzes utan vagy elott jo dolog a bcaa csak tomegnovelesnel felesleges. A kreatint pedig kuraszeruen eri meg nyomni nem pedig gyurma utan 3-4 grammot. Ugyanez a helyzet a HMB-vel. Altalaban ezeket szoktak pluszba belerakni a tomegnovelokbe persze mint irtam picike mennyisegben. De. Azer van benne es eladjak jo aron mert van benne igaz szart se er de van benne...
Az okoskodó, és használhatatlan s3ggfej válaszok száma is too damn high! Ezúton kérem a súlyosan értelmi fogyatékosok, és a gy'o'kereket hogy ne válaszoljanak, előre is köszönöm.
Használható, és értelmes válaszokat továbbra is várok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!