Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő (újrakezdő) ektomorfnak...

Kezdő (újrakezdő) ektomorfnak milyen tápkieget ajánlotok?

Figyelt kérdés
Ugye mindenki a zöld jumbót tolja, de az teli van cukorral, én utáltam is hogy hol pörögtem tőle, hol majd elaludtam. Szóval mi is lenne a legjobb választás? ~30 rongyom van rá, vitamin már van.

2014. dec. 24. 14:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
sok kaját...
2014. dec. 24. 14:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Kajálással ne gyertek már, direkt ezért írtam hogy újrakezdő. Nem amatőr. Alapozásba már belekezdtem, még vagy 4 hétig menni fog, és akkor szeretnék valamit venni.
2014. dec. 24. 14:29
 3/12 - palilaci - ***** válasza:
MHN whey gainer 35. De a legjobb az lenne ha vennel kulon feherjet (ugyis kell elobb utobb) meg gyors ch-t es azt nyomatnad edzes utan a sajat igenyeidhez merten.
2014. dec. 24. 15:07
 4/12 anonim ***** válasza:
30 az mind kiegészítőre? Akkor lehet, hogy érdemes venni egy vödrös fehérjét, 100% Whey Protein (5 kg) pl. Ezzel el vagy egy darabig. És így még marad is párezred, amit költhetsz másra. Szerintem érdemes lenne egy ízületvédőt is venni.
2014. dec. 24. 15:13
 5/12 A kérdező kommentje:

igen, igen, sry nem írtam hogy mindenképp valami vödrös pakkot akarok venni, most van rá kess.

mhn-ben nem túl kevés a ch edzés utáni visszatöltéshez?

Gondoltam én is a külön fehérje + ch kombóra, viszont úgy nincs benne egyéb dolog, amit külön kell venni, adagolni. Nekem ez még kicsit macera, talán jobb szeretném még egyben.

2014. dec. 24. 16:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Jumbo :D:D:D:D
2014. dec. 24. 16:21
 7/12 - palilaci - ***** válasza:

He?

Edzes utan kell feherje meg ch (50g eleg lesz). Megsugom neked, hogy ami a jumboba meg egyeb tularazott tomegnovelokbe van extra plusz finomsagok, lofutyi mennyisegek. Edzes utan vagy elott jo dolog a bcaa csak tomegnovelesnel felesleges. A kreatint pedig kuraszeruen eri meg nyomni nem pedig gyurma utan 3-4 grammot. Ugyanez a helyzet a HMB-vel. Altalaban ezeket szoktak pluszba belerakni a tomegnovelokbe persze mint irtam picike mennyisegben. De. Azer van benne es eladjak jo aron mert van benne igaz szart se er de van benne...

2014. dec. 24. 16:42
 8/12 anonim ***** válasza:
"vicc vot"
2014. dec. 24. 17:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Ameddig tomegnovelo tapkiegbe gondolkozol addig baratom amator vagy!
2014. dec. 24. 20:46
 10/12 A kérdező kommentje:

Az okoskodó, és használhatatlan s3ggfej válaszok száma is too damn high! Ezúton kérem a súlyosan értelmi fogyatékosok, és a gy'o'kereket hogy ne válaszoljanak, előre is köszönöm.

Használható, és értelmes válaszokat továbbra is várok :)

2014. dec. 24. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!