Miért baj az, hogyha nem tartok be semmilyen étrendet és rossz kajákat eszek? Azt tudom, hogy baj, de ez pontosan miért rossz nekem? Hátráltat (biztos nem zsírosodok tőle, mert még mindig vékony vagyok)?
Fehérjeturmixot tolod, mint egy majom, viszont normálisan nem kajálsz. Hát gratulálok öcsém, ennyi erővel írok egy számlaszámot, és arra utald el a pénzt inkább amit fehérjére költesz, és a hatás is ugyanaz lesz!
Kajálás 90-95%
fehérje, tömegnövelő, szhk 5-10%
Ezt itt most vésd az eszedbe. Fehérje nélkül TUDSZ fejlődni rendes kajálással, viszont fehérjével, rendes kajálás nélkül NEM TUDSZ. Most lehet okoskodni, hogy milyenek az arányok, hogy mi mennyit számít, de ez a lényeg:
A KAJA AZ ELSŐ. Hogy miért, azt az előttem lévők kifejtik, vagy elolvashatnád a sárga kapszulát netalántán, hogy tudj is már a témáról valamit, amit űzöl...
sargakapszula.hu
Az hogy te okoskodsz, hozzád semmi kérdés, vagy mondat nem volt intézve, remekül megmutatja milyen értékes, és élményekben gazdag életed lehet.
Az meg hogy képtelen vagy felfogni (vagy csak nem akarod, ugyanaz az eredmény) amit írok, sokban utal az értelmi szintedre. Jó éjszakát, és kellemes ünnepeket! Többet nem jövök!
MIlyen tömegnövelő miket beszélsz. Rizs csirke meg zöldség tessék itt a tömegnövelőd. Fehérje meg menjen edzés után azt csá.
Áruld már el minek akarsz te tömegnövelőt venni ha fingod nincs az egészről?MIt gondolsz hogy azt csak zabálod és izmosodsz tőle?
por= ugyanúgy fehérje csak nem tartalmaz annyi felesleges dolgot mint egy zsiros húsdarab. Persze a jó kaja az igazi, tehát inkább egyen csirkemellett mint fehérjeport, de kimondottan nem a fehérjepor lesz a káros.
Tegyük fel a súlyod megtartásához napi 2000kcal kell mozgás nélkül.
Ha rendesen edzel az edzéstől változó de 200-500kcal éget el tehát kapásból 2200-2500kcal fog kelleni. Zsir kb 50g fehérje 1,5-2g/ttkg és a többi szénhidrát. Az izmod nem fogja megkérdezni, hogy hé most ezt a napi 150g fehérje ez porból van vagy rendes húsból?
Ha a 3 makró nagyjából annyi amennyinek lennie kell akkor fejlődni fogsz, pont. Emellé kell a 8 óra alvás, és jó edzés, és elég regenerálódás az edések közt, és a pihenőnapon is megfelelő fehérje és kalóriabevitel. Ennyi.
Érdekes bakker a börtönből kijönnek tiszta izmosan és szerintetek ott van méregetve meg nekik van étrend meg azt esznek amit akarnak? Hagyjuk már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!