Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Testépítés? Mennyi látszodhat...

Testépítés? Mennyi látszodhat kb fél év alatt?

Figyelt kérdés

Amit tudni kell róllam

Adatok: 16 éves vagyok,178CM, 71kg.

Szerszámok: Két kezes szúly kb 20kg és egy expander

Étkezés: Minden nap megvan a követelmény amit olvastam a saját testsúlyomhoz.

Neki akarok fogni edezni itthon 4-5hónapot!

Ha megkérlek segitenétek nekem?

Esetelg egy edzéstervet elkészíteni vagy valamit?

Képeket tegyek fel magamról és a cuccokról?

KOX eszembe sem áll hogy szedjek...

2014. dec. 17. 23:44
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha teheted menj el edzőterembe, ott általában sok segítőkész ember van, ha odamész megkérdezni valamit.

Egyébként:

sargakapszula.hu töltsd le, olvasd el, ingyenes.

google -> alapismeretek és ami cikket kihoz azt is olvasd el.

Ezek alapján már tudsz étrendet, edzéstervet.

2014. dec. 17. 23:52
 2/8 anonim ***** válasza:

A helyebden most meg 1-masfel evig sajat sulyos edzest nyomnek, a biztonsag kedveert. Utana kezdenem a sulyzos edzeseket.

Fel ev alatt kabe semmi sem fog latszani, az evek kemeny munkaja, hogy masok is eszrevegyek rajtad.

2014. dec. 18. 07:12
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem 1-2 hónap otthoni saját testsúlyos edzés után megjegyezte anyukám, hogy combosodtam. :D

De ami tényleg látványos fejlődés, az ennél több idő lesz.

2014. dec. 18. 08:18
 4/8 anonim ***** válasza:
azért valljuk be az anyukák akkor is dicsérnek ha semmi sem látszódik csak h önbizalmat adjanak.
2014. dec. 18. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:

3, és 4:

az első 3 hónapban a legszembetűnőbb a fejlődés, utána lassul le picit (főleg egy ektonál). de az is igaz amit az anyukákról írsz :D

2014. dec. 18. 10:38
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez azert hülyeseg hogy fel ev alatt semmi se latszik. Ha jo az edzes es a kaja es nincs borzalmas genetikad akkor fog latszani.
2014. dec. 18. 10:49
 7/8 anonim ***** válasza:

-az első pár hónapban igenis látványos a fejlődés, mivel nagy a változás a korábbihoz képes, ezután kezd belassulni.

-16 évesen valóban lehet értelme még saját testsúllyal nyomni, mert fiatal vagy, plusz a rengeteg növekedési hormon miatt lesz fejlődés (tesóm 16, fegyencezik és baromira látványos, étrend nélkül is, szóval ha odafigyelsz a kajára is jó lesz az!)

-de! ne 4-5 hónapig akarj edzeni, váljon a sport a mindennapjaid részéve! sportolni egész életedben kell. nem mondom, hogy állandóan járj kondiba, de az edzéssel sose állj le!

2014. dec. 18. 10:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerszámok :DDDDDDDDD

Kezdd csak el, és ne csak 4-5hónapra!

2014. dec. 18. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!