Testépítés? Mennyi látszodhat kb fél év alatt?
Amit tudni kell róllam
Adatok: 16 éves vagyok,178CM, 71kg.
Szerszámok: Két kezes szúly kb 20kg és egy expander
Étkezés: Minden nap megvan a követelmény amit olvastam a saját testsúlyomhoz.
Neki akarok fogni edezni itthon 4-5hónapot!
Ha megkérlek segitenétek nekem?
Esetelg egy edzéstervet elkészíteni vagy valamit?
Képeket tegyek fel magamról és a cuccokról?
KOX eszembe sem áll hogy szedjek...
Ha teheted menj el edzőterembe, ott általában sok segítőkész ember van, ha odamész megkérdezni valamit.
Egyébként:
sargakapszula.hu töltsd le, olvasd el, ingyenes.
google -> alapismeretek és ami cikket kihoz azt is olvasd el.
Ezek alapján már tudsz étrendet, edzéstervet.
A helyebden most meg 1-masfel evig sajat sulyos edzest nyomnek, a biztonsag kedveert. Utana kezdenem a sulyzos edzeseket.
Fel ev alatt kabe semmi sem fog latszani, az evek kemeny munkaja, hogy masok is eszrevegyek rajtad.
Nekem 1-2 hónap otthoni saját testsúlyos edzés után megjegyezte anyukám, hogy combosodtam. :D
De ami tényleg látványos fejlődés, az ennél több idő lesz.
3, és 4:
az első 3 hónapban a legszembetűnőbb a fejlődés, utána lassul le picit (főleg egy ektonál). de az is igaz amit az anyukákról írsz :D
-az első pár hónapban igenis látványos a fejlődés, mivel nagy a változás a korábbihoz képes, ezután kezd belassulni.
-16 évesen valóban lehet értelme még saját testsúllyal nyomni, mert fiatal vagy, plusz a rengeteg növekedési hormon miatt lesz fejlődés (tesóm 16, fegyencezik és baromira látványos, étrend nélkül is, szóval ha odafigyelsz a kajára is jó lesz az!)
-de! ne 4-5 hónapig akarj edzeni, váljon a sport a mindennapjaid részéve! sportolni egész életedben kell. nem mondom, hogy állandóan járj kondiba, de az edzéssel sose állj le!
Szerszámok :DDDDDDDDD
Kezdd csak el, és ne csak 4-5hónapra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!