Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Crohnbetegséggel lehet használ...

Crohnbetegséggel lehet használni fehérjét edzéshez?

Figyelt kérdés
Crohn beteg vagyok, és edzeni kezdünk el. Vékony alkatú vagyok, de nem vészesen. Azt szeretném kérdezni, hogy nem-e árt nekem a fehérje por edzés után rendszeresen?

2014. dec. 17. 21:53
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Vékony típus vagyok. hiába ennék sok csirkehúst. Mindenki mondta, hogy nekem kell fehérje port innom kaja mellé. Sajnos szükséges. De ha ártalmas, akkor inkább hagynám, ezért szeretném tudni. Pl csak edzés után innék, nem mindennap.
2014. dec. 21. 23:04
 12/17 anonim ***** válasza:

Előbb írd le miért kell,

Utána lehet azon elmélkedni, hogy ha kell akkor vajon ártalmas-e

2014. dec. 21. 23:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Azért, mert izomzatilag lassan fejlődnék nélküle. Plusz azzal 2x olyan hatékony a fejlődés. Van akinek nem kell, mert oylan alkat ( kövérebb). De én vékony vagyok.
2014. dec. 21. 23:09
 14/17 anonim ***** válasza:
Plusz fehérje mennyiséggel nem gyorsabb a fehlődésed, kivéve ha koxolsz.
2014. dec. 22. 08:35
 15/17 anonim ***** válasza:

Azt hogy mennyire nősz inkább a szénhidrát mennyiség, illetve a bevitt kalória határozza meg nem az hogy iszol-e fehérjét vagy sem. Eleget kell enni és nőni fogsz hidd el.

Én is crohn-os vagyok, nekem is eleinte nehezemre esett eleget ennem, nem is hittem el hogy tényleg ennyi kaját kell ennem, de hozzászokik a szervezeted. Ettől függetlenül ihatsz fehérjét, de csodát ne várj tőle. Ha nem vagy kalória többletben nem fogsz nőni.

2014. dec. 22. 10:37
 16/17 A kérdező kommentje:
Koszonom:) Ha sokat fogok enni, es iszok feherjet,az annyit er mintha nem innek?
2014. dec. 23. 13:37
 17/17 anonim ***** válasza:
Minimális különbség lehet..okkal isszák testépítők. De ez nem jelenti azt, hogy ezen múlik ám a fejlődésük. Egyáltalán nem jelenti ezt.
2014. dec. 23. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!