Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jól csinálom a "kondizást"?

Jól csinálom a "kondizást"?

Figyelt kérdés

Ha bármi tanácsotok van, lécci írjátok le...

185 cm, 75 kg, most kezdtem el egy hete és egyenlőre nagyon tetszik.

Heti 3 ( hetfo szerda pentek )

Esti műszakom van ugyhogy reggel jarok edzeni.

9 kor kelek, reggelizek és irány a terem, utana nem sokat tudok pihenni, de azert 1-2 ora mindig osszejon.

Edzés: edzés előtt fehérje turmix és banán, osztott edzés tervet használok, a nap, b nap

a nap : hát,mell,váll

b nap: karok, láb

a hasazást akkor csinalom amikor marad energiam ra

eleg kemeny edzeseket csinalok, elegge elfaradok, edzes utan feherje turmix és szolocukor ( 4 db ).

Kaja, megprobalom a csirket agyba fobe nyomni, foleg rizzsel, sok zoldseg,viz, esetleg marha,fott krumpli, tonhal.

Egy masik dolog hogy jo lenne felmennem olyan 90 kilora, ez igy rendben lesz ha betartom a kajat ?

2014. dec. 16. 00:52
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Az anyagcserem eleg gyors, képtelen vagyok hízni, még ha hónapokig gyorskaján élek akkor is.

Van egy kis felesleg a melleimen és a hasamon, de csak éppen, hogy :)

2014. dec. 16. 15:31
 12/17 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Mert ha 23 alatt akkor még akár lehet,hogy fejlődésben vagy:D

Szóval addig kár erről beszélni.

Ismertem olyan fiút,aki vékony volt tiniként,aztán 25 éves korára elhízott.

2014. dec. 16. 17:12
 13/17 A kérdező kommentje:
23 és fél
2014. dec. 16. 22:22
 14/17 anonim ***** válasza:

Értem.

akkor sem árt némi kardió.

hétvégente,heti 1szer.

2014. dec. 16. 23:32
 15/17 anonim ***** válasza:

Én Mega Daily One-t használok, szerintem ez lenyelhető, de ha nagyon nem megy, szedd szét a kapszulát és keverd el folyadékban a port.

Mint ahogy mondtam, mérned kéne a kaját, és akkor tudod, mennyit kell változtatni. De nagy csocsodát úgyse kell még várni a jelenlegi szakaszban, ha viszont elkezdesz ntenzív edzésprogramot csinálni, valószínleg emelni kell majd a szénhidrátot.

2014. dec. 16. 23:35
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm az újabb válaszokat.

Akkor a kardiót is lightosan elkezdem, foci vagy futás formájában.

Na lemértem, elvileg 150 g fehérjére van szükségem egy nap, a szén hidrátról nem tudom, hogy mennyi szükséges.

Fehérjéhez visszatérve kb napi 250-300 g csirkére gondoltam. Az jó ha egyben eszem meg ? Vagy szedjem szét reggeli-ebéd-vacsora leosztásra ?

Én hülye egyből vettem egy fehérjét, 100% standard gold, de most látom, hogy nekem tömegnövelőt kellett volna vennem, na mindegy, majd a következő az lesz.

A kreationról nem sokat tudok, azt gondolom elég később is elkezdeni ?

2014. dec. 16. 23:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Ne edd egyszerre, ha minden igaz, 50g körüli fehérjét képes a szervezet felhasználni egy időben. Oszd el.

Nem kell tömegnövelő, nem tudom hol olvastad, de baromság. Edzés utánra vehetsz gyors felszívódású szénhidrátot (akár szölőcukor is).

Kreatinnal még ráérsz.

2014. dec. 17. 06:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!