Jól csinálom a "kondizást"?
Ha bármi tanácsotok van, lécci írjátok le...
185 cm, 75 kg, most kezdtem el egy hete és egyenlőre nagyon tetszik.
Heti 3 ( hetfo szerda pentek )
Esti műszakom van ugyhogy reggel jarok edzeni.
9 kor kelek, reggelizek és irány a terem, utana nem sokat tudok pihenni, de azert 1-2 ora mindig osszejon.
Edzés: edzés előtt fehérje turmix és banán, osztott edzés tervet használok, a nap, b nap
a nap : hát,mell,váll
b nap: karok, láb
a hasazást akkor csinalom amikor marad energiam ra
eleg kemeny edzeseket csinalok, elegge elfaradok, edzes utan feherje turmix és szolocukor ( 4 db ).
Kaja, megprobalom a csirket agyba fobe nyomni, foleg rizzsel, sok zoldseg,viz, esetleg marha,fott krumpli, tonhal.
Egy masik dolog hogy jo lenne felmennem olyan 90 kilora, ez igy rendben lesz ha betartom a kajat ?
Az anyagcserem eleg gyors, képtelen vagyok hízni, még ha hónapokig gyorskaján élek akkor is.
Van egy kis felesleg a melleimen és a hasamon, de csak éppen, hogy :)
Hány éves vagy?
Mert ha 23 alatt akkor még akár lehet,hogy fejlődésben vagy:D
Szóval addig kár erről beszélni.
Ismertem olyan fiút,aki vékony volt tiniként,aztán 25 éves korára elhízott.
Értem.
akkor sem árt némi kardió.
hétvégente,heti 1szer.
Én Mega Daily One-t használok, szerintem ez lenyelhető, de ha nagyon nem megy, szedd szét a kapszulát és keverd el folyadékban a port.
Mint ahogy mondtam, mérned kéne a kaját, és akkor tudod, mennyit kell változtatni. De nagy csocsodát úgyse kell még várni a jelenlegi szakaszban, ha viszont elkezdesz ntenzív edzésprogramot csinálni, valószínleg emelni kell majd a szénhidrátot.
Köszönöm az újabb válaszokat.
Akkor a kardiót is lightosan elkezdem, foci vagy futás formájában.
Na lemértem, elvileg 150 g fehérjére van szükségem egy nap, a szén hidrátról nem tudom, hogy mennyi szükséges.
Fehérjéhez visszatérve kb napi 250-300 g csirkére gondoltam. Az jó ha egyben eszem meg ? Vagy szedjem szét reggeli-ebéd-vacsora leosztásra ?
Én hülye egyből vettem egy fehérjét, 100% standard gold, de most látom, hogy nekem tömegnövelőt kellett volna vennem, na mindegy, majd a következő az lesz.
A kreationról nem sokat tudok, azt gondolom elég később is elkezdeni ?
Ne edd egyszerre, ha minden igaz, 50g körüli fehérjét képes a szervezet felhasználni egy időben. Oszd el.
Nem kell tömegnövelő, nem tudom hol olvastad, de baromság. Edzés utánra vehetsz gyors felszívódású szénhidrátot (akár szölőcukor is).
Kreatinnal még ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!