Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jól csinálom a "kondizást"?

Jól csinálom a "kondizást"?

Figyelt kérdés

Ha bármi tanácsotok van, lécci írjátok le...

185 cm, 75 kg, most kezdtem el egy hete és egyenlőre nagyon tetszik.

Heti 3 ( hetfo szerda pentek )

Esti műszakom van ugyhogy reggel jarok edzeni.

9 kor kelek, reggelizek és irány a terem, utana nem sokat tudok pihenni, de azert 1-2 ora mindig osszejon.

Edzés: edzés előtt fehérje turmix és banán, osztott edzés tervet használok, a nap, b nap

a nap : hát,mell,váll

b nap: karok, láb

a hasazást akkor csinalom amikor marad energiam ra

eleg kemeny edzeseket csinalok, elegge elfaradok, edzes utan feherje turmix és szolocukor ( 4 db ).

Kaja, megprobalom a csirket agyba fobe nyomni, foleg rizzsel, sok zoldseg,viz, esetleg marha,fott krumpli, tonhal.

Egy masik dolog hogy jo lenne felmennem olyan 90 kilora, ez igy rendben lesz ha betartom a kajat ?

2014. dec. 16. 00:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A hát-váll-mell túl sok egy napra.

Kevés a 3 nap,ha mindenre akarsz edzeni.

2014. dec. 16. 01:26
 2/17 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors választ. Én is mennék szívesen többször, de nagyon sok helyen olvasom, hogy a pihenés majdnem olyan fontos mint az étkezés, meg heti 45 órát dolgozom mellette, nem annyira megterhelő, de nem is ülőmunka.

A mellre csak fekvenyomok és tárogatok, vállra kétkezes váll ülve és csigán lehúzás, így is sok ? Vagy ha keveset csinálok akkor mondanál még pár gyakorlatot ? Köszi előre is

2014. dec. 16. 03:14
 3/17 anonim ***** válasza:

Azért azt ne felejtsük el, hogy most kezdte. Átmozgató edzésnek ez így bőven jó. Majd késöbb váltasz 3 napos osztott-ra.

Mellre meg fekvenyomás, 45 fokos nyomás, negatív nyomás, kézisúlyzós tárogatás, csigás tárogatás, gépen tárogatás, nyomás gépen, tolóczkodás, áthúzás, tehát van miből vállogatni.

2014. dec. 16. 06:27
 4/17 anonim ***** válasza:

"Egy masik dolog hogy jo lenne felmennem olyan 90 kilora,"

Minek? Hogy utana meg ledietazhasd? 15 kilo szinizmot feleszedni elegge idoigenyes, neked ez meg ne legyen cel full kezdokent.

Inkabb ugy lodd be a kajat, hogy ne zsirt szedj fel. Nyilvan fugg attol is hogy milyen az anyagcsered, mennyire vagy hizekony, de ezt magadnak kell kitapasztalni.

2014. dec. 16. 06:54
 5/17 anonim ***** válasza:
Én a helyedben teljes testre edzenék pár hétig, aztán váltanék először két majd három napos osztottra. Egyébként szerintem jó lesz! Hajrá! :)
2014. dec. 16. 07:45
 6/17 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy mennyit alszol, ami pedig fontos. A 8 óra alvásnak meg kéne lennie, még ha nem is egyben. Az se baj ha edzés után alszol egy-két órát.

A másik: ne agyba-főbe edd a kaját, kezd el mérni! Ami még fontos, az a multivitamin, azt is használj mindenképp.

2014. dec. 16. 11:53
 7/17 anonim ***** válasza:

Ha tényleg most kezdted,akkor elég heti 3.

Nem írtad,hogy sportoltál-e,mozogtál-e valamit előtte?

Vagy teljesen új neked sportolni?

Nem mindegy.

Valami kardió jellegű edzés is kell.Mert ha sok eszel akkor zsír is fog felmenni.

Próbáld ki mennyi idieg bírsz futni.Vagy szobabicikli.

2014. dec. 16. 12:12
 8/17 anonim ***** válasza:

Mennyi időt szánsz egy alkalomra?

Gondolom még a napi 1 óra bőven elég.

2014. dec. 16. 12:16
 9/17 A kérdező kommentje:

Wáó, köszi a sok választ :)

Aludni sajnos hajlamos vagyok elég sokat, általában 9-10, de ha nem eddzek akkor néha 11 órát is :)

A multivitaminról pár szót, vettem egy animal pack nevu vitamin csomagot, de akkorak a szemek benne, hogy egybol megszabadultam tole :), van valami normalis, emberi, kondis multivitamin ?

Sportolni csak sportolgattam eddig, futas,foci, ennyi.

2014. dec. 16. 15:28
 10/17 A kérdező kommentje:

1 alkalom kb egy 1 óra lehet, próbálok pihenni a gyakorlatok között úgy 2-3 percet

Még egy fontos kérdésem lenne: edzés után mindig bemegyek a gőzbe, úgy 10-15 percre, ez mennyire jó az izmaimnak ?

Ha káros, akkor abbahagyom

2014. dec. 16. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!