Elárulja valaki, hogy mi a f@$zt kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
A vállam ropog belül kicsit fáj belül és alig merek vállazni, térdem ropog és nem érzem jónak...labtolasnal, guggolasnal meg alapból is néha, szedek napig kb 3g Kurkumat, Arthro Guardot (2) ,Kalciumot is ,nem merek intenziven eddzeni. Nagyon idegesít, rohadtul szar. Valaki segítsen màr!2014. dec. 15. 20:01
21/21 Dogmatix91 válasza:
17es ha ekkora király vagy, akkor saját szavaiddal írd le az intraarticularis teóriát. Szerintem ritka nagy hülyeség, de persze ettől még tévedhetek. Mint ahogy a szalagok megnyúlása is elég érdekes teória, hiszen a kezedet is tudod ropogtatni vagy a nyakad. A krepitáció még viszonylag épkézláb feltételezés, de már több tudósemberke is cáfolta. Persze a cáfolatot is lehet cáfolni, hiszen nem tömegeken végezték a vizsgálatot mert az több évtizedig is tarthatna. Alapvetően ha a ropogás nem jár fájdalommal akkor nincs mitől tartani. Ettől még el lehet menni reumatológushoz és lehet kérni röntgent vagy ultrahangot, MRI-t vagy CT-t (bár utóbbi kettő valószínűleg mindenhol fizetős). Én is voltam, mert pont a térdeim voltak szarok, de nekem fájtak is. Doki nem talált semmit. Sok nyújtás és erősítés aztán már jók is lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!