Elárulja valaki, hogy mi a f@$zt kéne csinálnom?
Figyelt kérdés
A vállam ropog belül kicsit fáj belül és alig merek vállazni, térdem ropog és nem érzem jónak...labtolasnal, guggolasnal meg alapból is néha, szedek napig kb 3g Kurkumat, Arthro Guardot (2) ,Kalciumot is ,nem merek intenziven eddzeni. Nagyon idegesít, rohadtul szar. Valaki segítsen màr!2014. dec. 15. 20:01
1/21 anonim válasza:
Az Arthro Guard egy tipikusan drága, alacsony hatóanyag-tartalmú készítmény. Vegyél Advanced Joint Supportot.
1 hónap után várhatsz javulást, 2 hónap után már lényegesen jobb lesz. Napi 5 g zselatin is mehet mellé.
Az Arthro Guardot mióta használod?
Reumatológus szakorvoshoz el kellene menned.
2/21 anonim válasza:
lazák az ízületeid ennyi... ez genetikus, nem tudsz mit csinálni vele.
3/21 anonim válasza:
Ez, hogy nem tudsz mit csinálni vele ez egy sablon duma. Nekem is fájt a térdem, de elmúlt amikor visszavettem az edzésből és szép lassan fokozatosan nehezítettem. Megjegyzem akkor rendesen guggolni sem tudtam, most pedig egylábbal guggolok, de tudok kétlábbal 60 kg-al is.
4/21 anonim válasza:
de neki elsősorban nem fáj, hanem ropog...
5/21 Dogmatix91 válasza:
Nekem is ropog a térdem. Szarni bele. Vákuum hatás. Magától a ropogástól nem lesz baja az ízületnek. A benne lévő gázok miatt ropog.
6/21 anonim válasza:
miféle gázok vannak az ízületben? Neked pneumatikus elven működő ízületeid vannak?
7/21 A kérdező kommentje:
Fáj is kicsit, nem genetika mert ezelőtt kb supersetbe nyontam az egylabas guggolast és az akkor nem ment volna megjegyzem nem attól lett. Zselatin az milyen kell? Amúgy köszönöm a válaszokat!
2014. dec. 15. 21:11
8/21 anonim válasza:
Normal etkezesi zselatin. bbbb floravita webaruhazban 1 kg marha etk. zselatin 2990 Ft
9/21 A kérdező kommentje:
Köszi nindenki!
2014. dec. 15. 21:21
10/21 A kérdező kommentje:
Akkor az jó vállra és térdre is?
2014. dec. 15. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!