Mit kellene csinálnom?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy kicsit formásodni, főleg hasra és fenékre. Hasamra tudom, hogy feleslegesen tornázok, ha az étrend nem a legjobb, de nem tudom, hogy mit is kellene és hogyan ennem. A fenekemet izmosítani szeretném, de úgy tudom, hogy a hasnál az étkezés pont az ellentettje annak, amit izmosításnál esznek. Mit kellene tennem?2014. aug. 19. 21:43
1/3 anonim válasza:
Egyszerre nem tudsz fogyni (szálkásodni) és izomban pedig nőni naturálban, mivel különböző étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelő étrend (kalória plusz).
El kellene dönteni, hogy mit szeretnél előbb.
2/3 A kérdező kommentje:
Akkor először szálkásítani. Milyen étrendet kellene betartanom? Napi 5x étkezés, sok víz, cukor és szénhidrát elhagyás? Esetleg a szénhidrát reggel belefér? :) És a kalóriákat kellene számolnom?
2014. aug. 19. 22:11
3/3 anonim válasza:
Szálkásító diéta kell erre keress rá, mert tableten vagyok már, csak reggel tudnék sokat írni. Makrobevitelt számolj.
Fehérje kb 2g x ttkg, zsír 0.5g x ttkg, a ch induljon 2g x ttkg-ról. Ha nincs heti 0.5 kg fogyás, akkor csökkented a ch-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!