Diétakor porozás?
Hello, lehet ill. érdemes -e diétakor fehérjeport szedni? Úgyérzem nem birom bevinni szilárd kajából a megfelelő fehérjét, diétát azt amennyire tudom tartom,mozogni mozgok sokat. A scitec 100%wpp-re gondoltam,hogy veszek belőle egy 5kg-osat. Vagy esetleg van olyan ,ami jobban megéri? Azért gondoltam a wpp-re mert az helyben szegeden is megtudom venni és nem kell rendelgetni a netről,amivel eddig csak rossz tapasztalatom volt :S
Ha dagadt vagyok akkor a por még ronthat a helyzeten?
Nem túl sanszos, hogy szilárd kajából nem tudsz elég fehérjét bevinni. Mármint, ha a biológiai igényeidet nézzük, akkor Afrikában éhezők között ez még elő is fordulhat, de egy átlagos, fejlett országbeli családban azért megoldható a napi 1-2 g/ttkg fehérjebevitel, zsírmentes testtömeggel számolva. És ez már bőven elég, ha teljes értékű állati fehérjéket eszel.
De vehetsz port is, sokan csinálják így.
Előző, ugye azt tudod, hogy Mo. nem fejlett, csak fejlődő ország, és jópár család nem engedheti meg tagjainak az 1 g/ttkg fölötti fehérjét. Csak mondom...
Amúgy kérdező porozzál nyugodtan, remélem krétaport használsz majd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!