Melyik van előbb? Imádok futni, és viszonylag izmos is vagyok. Előbb fussak, utána súlyzós edzés (naturálba természetesen), vagy előbb a súlyok emelgetése utána a futás?
Figyelt kérdés
2014. dec. 13. 16:17
1/6 anonim válasza:
célodtól függ
a futás nem egy izmozós sport...
2/6 anonim válasza:
Előbb súlyzózás és utána futás.
De a legjobb az lenne ha külön napokon menne; egyik nap súlyzós edzés a következőn futás.
3/6 poiu válasza:
Hányszor edzel egy héten ebből meg abból? Mi a célod? Vasember?
4/6 A kérdező kommentje:
A cél szálkás lenni, de ugyan akkor a futást nem tudom kihagyni, mert imádom.
De mivel a futás fogyaszt nem szeretnék izomból fogyni, ezért tettem fel a kérdést.
Köszi a válaszokat.
2014. dec. 13. 17:02
5/6 A kérdező kommentje:
Heti 3-4 edzés, szabadidőtől függ.
2014. dec. 13. 17:02
6/6 poiu válasza:
Az fogyaszt, ami kalóriát éget, tehát a kondizás is. Továbbra sem értem, mi a cél. Kondiból elég heti 2-3 edzés, marad egy napod egy rendesebb futásra. Rövid kardió mehet minden kondizás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!