Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha vékony vagyok és úgy van...

Ha vékony vagyok és úgy van rajtam felesleges, és az izmaim kicsik, tehát alig van, akkor tömegnöveléssel kezdjek, vagy hogy kéne?

Figyelt kérdés

én arra gondoltam hogy sok fehérje, kevés zsir

a tömegnöveléssel meg ugye jön fel felesleg is nem? mert annak nem kéne

csak viszonyitásképpen: osztálytársam 64kg 180cm és 0 felesleg, tehát elég izmos, én vagyok kb 61-62 de rajtam nem izom miatt hanem háj miatt, és csak 170vagyok, akkor először le kéne adni és aztán gyúrni, vagy először az izomnövelés aztán szálkásitás? még egyszer mondom hogy több felesleget nem akarok felszedni

2014. dec. 8. 21:38
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem megválaszoltad a saját kérdésed:-)

Ha nem akarsz több zsírt, akkor szálkásíts. A tömegnöveléssel jön a zsír is. Ha már lefogytál,akkor

tömegelhetsz.

Az elején még a szálkásítás alatt is tudsz izmot növelni.

2014. dec. 8. 21:46
 2/5 Kerze ***** válasza:
Szerintem 62kilóval nem vagy egy hájpacni, de izom sincs ezért még nincs értelme szálkásítani, tömegelned kellene!
2014. dec. 8. 21:46
 3/5 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk nagyon kevés zsirt viszek be de fehérjét mondjuk napi 120grammot akkor fogok nőni(csak izomban)? persze emellé jön heti 3 edzés súllyal
2014. dec. 8. 21:56
 4/5 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Minimum 2g fehérje kell testsúlykilogrammonként. És kalóriapluszban kell lenni.
2014. dec. 8. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:

Az osztalytarsadon 0 izom lehet ennyi kiloval.

En 185-hoz vagyok 80 kilo,nem sok hájjal,de meg így se vagyok izmos.

Kezdokent jo etrenddel egy par hetig megy a zsirleadas es izmosodas egyszerree.

2014. dec. 9. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!